gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Moram i ovdje za svaki slučaj.Pa idi tamo im okadi ovde ne treba![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram i ovdje za svaki slučaj.Pa idi tamo im okadi ovde ne treba![]()
ćao...evo čitam poeziju od Atticusa i sedim u kafani Veseli vernici i razmišljam se dal je vreme za spavanje ili nije još....@hm337 gde si![]()

Dobro veče....brzo su te pustili nazad ovaj putDobro veče svima vratio sam se!![]()
Zbog dobrog vladanja.Dobro veče....brzo su te pustili nazad ovaj put![]()
kako uspevaš da te tako često šalju na prinudni odmor? koja je tajna uspeha?Zbog dobrog vladanja.![]()

Oteram u tri lepe neke korisnike naravno po zasluzi i eto to je to.kako uspevaš da te tako često šalju na prinudni odmor? koja je tajna uspeha?
razumem te..ljudi nekad preteraju s unižavanjem drugih...nego možeš to i suptilnije da odradiš pa da ne dobiješ banOteram u tri lepe neke korisnike naravno po zasluzi i eto to je to.
rano jećao...evo čitam poeziju od Atticusa i sedim u kafani Veseli vernici i razmišljam se dal je vreme za spavanje ili nije još....

Još su i dobro prošli. Mogao sam ja to i oštrije.razumem te..ljudi nekad preteraju s unižavanjem drugih...nego možeš to i suptilnije da odradiš pa da ne dobiješ ban

Neću moći da spavam.NEzgodni samo da znaš da sam se žalio na tvoj rad i na tvoje ponašanje. Videćemo šta će da bude.
Stvarno si preterao.Neću moći da spavam.
U svakom slučaju je bolji kao moderator. Ne briše mi poruke bez razloga.A onaj drugi ti je dobar jel![]()

sto samo slag polize*liz, liz*
![]()

ma pretvorio se u mačora pa tako pije kafu sadsto samo slag polize![]()

Mrnjau.ma pretvorio se u mačora pa tako pije kafu sad![]()
ma pretvorio se u mačora pa tako pije kafu sad![]()