aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.297
Краснаја, јел ти неко хаковао налог?
Јеси добро? Била нека прича о комбинованој исхрани, а сад о овом Тимотеју?!

dobro sam nego promasih temu pa ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Краснаја, јел ти неко хаковао налог?
Јеси добро? Била нека прича о комбинованој исхрани, а сад о овом Тимотеју?!

Не баш да не могу да је смислом, али да бих појео комадић, морам да се натјерамJesam li ja jedina koja lubenicu ne može da smisli?
Zapravo je avatar iz ovog filma tj. njegovog kraja kojeg smatram najupecatljivijim krajem filma ikada, i nije povod bas za "bahacenje", ni likovanje.Опа Керки, нови аватар - има се, може се...
На овом мом мученику се улепила мајица, не би могао шпакном да је одстраним, а ако ставим шта би хтео - обрисали би ми.

"kako prepoznati zle
uvek napadaju u coporu"

zanimljivo..ok je film i ok je tvoj izbor te scene za svoj avatar nego ne kontam simboliku....šta u stvari po tebi simbolizuje taj pod od kamena preko doline gde je glavnom junaku poginula devojka u koju je bio zaljubljen? čemu potreba da se to uradi? da li je to ljubav? nekako mi je iracionalno...ne kapiram...Zapravo je avatar iz ovog filma tj. njegovog kraja kojeg smatram najupecatljivijim krajem filma ikada, i nije povod bas za "bahacenje", ni likovanje.

A ja bas volim lubenicuНе баш да не могу да је смислом, али да бих појео комадић, морам да се натјерам, односно никад је нисам волио.

Mono, u kojoj vjerskoj zajednici si se krstila?
kao Jehovin SvedokMono, u kojoj vjerskoj zajednici si se krstila?

Kao odrasla osoba?kao Jehovin Svedok![]()
Da preko 20 godKao odrasla osoba?

Mi smo rodjeni namrgodjeni.Mi ovde nismo veseli![]()