aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.279
sad mi se jede lubenica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ок и шта твој напаћени пробавни тракт ради кад му убациш месо, кромпир и салату у исто време?ne pricam o vocu nego o obrocima
Ko je ćirilični NP?Е бре, ако будемо много к...ли у Кафани о томе како јести поврће, НП ће чини ми се, кренути да разбија инвентар...
Јако ил никако!
И мени. Ја сам ко Пепа Џорџ, кад ме питају шта ми се једе, увек одговарам: - Лубеница.sad mi se jede lubenica
Ти, колико се сећамKo je ćirilični NP?

Mislila sam da sam to ja.Ти, колико се сећам
Или на овом форуму би рекли: Ти, НеПрилагођена, Бог ти помогао!
Тако ми се нешто чини. Стварно не волиш лубеницу?Jesam li ja jedina koja lubenicu ne može da smisli?
Čekaj da pojedem tamjan.@Neprilagođena
И потпуно си у праву, дошла у Кафану на пићенце и провод.
А ми распрели о фруктаријанизму. Лелее
Ломи, само ломи, не жали столове и столице!
Ne..Previše mi ima ukus na travu.Тако ми се нешто чини. Стварно не волиш лубеницу?
Naravno , sledi objašnjenje ..Jela sam travu .Znam joj ukus.Ne..Previše mi ima ukus na travu.
Е, мене си нашла да з... у ситне сате???Čekaj da pojedem tamjan.
Inače , jeste li znali da je tamjan dobar za kamen u bubregu?

О не, саће опет почне прича како се осећала кад је први пут узела Вимблдон...Naravno , sledi objašnjenje ..Jela sam travu .Znam joj ukus.
Jok..Ozbiljna sam.Е, мене си нашла да з... у ситне сате???![]()
Hajde, da ne repriziram..О не, саће опет почне прича како се осећала кад је први пут узела Вимблдон...![]()

Ма може, само да променимо назив кафане на пример у: Врачарин котлић или Тамјан на 100 начина итдJok..Ozbiljna sam.
Provereni stari narodni lek.
kojekude na 101 način će da bidne....Ма може, само да променимо назив кафане на пример у: Врачарин котлић или Тамјан на 100 начина итд
Само ти зезај Којекудеа, може ти се, кад је то један фини, углађен господин, такорећи младић, врхунских манира, скоро као Ђ.Ч.kojekude na 101 način će da bidne....
Ko je spomenuo krompirОк и шта твој напаћени пробавни тракт ради кад му убациш месо, кромпир и салату у исто време?
Нико не зна све, ту у старту грешиш.Ko je spomenuo krompir
znam sve o zdravoj ishrani i pravilnom kombinovanju hrane

Краснаја, јел ти неко хаковао налог?