- Poruka
- 108.750
Isto joj rekoh!drug ako je pravi drug ne bi dozvolio da tako lako dodje do gubitka drugara
cutanje nije resenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto joj rekoh!drug ako je pravi drug ne bi dozvolio da tako lako dodje do gubitka drugara
cutanje nije resenje
Tis moj komšija, relativni, ja sam kod HramaJa sam bas takav![]()
jbg sad si ti gazda/šefjel sad ja da trazim poljubac da bih ti oprostila ovu uvredu![]()
ja kad ne spavam uopšte taj dan sam sav usporen kao kroz vodu da idem...neophodno je spavati bar malo..Valjalo bi... no kako mi se čini samo ću produžiti u dan
laku noćNarode ja odoh
ljubac za sve
budite dobri
![]()
Ako je drugar oprostiće ti!
I mene zena nahranila, sad moram malo njoj da posvetim paznju ;pMa tu sam, valja muža nahraniti i meditirati
I mene zena nahranila, sad moram malo njoj da posvetim paznju ;p
Moj se često ljuti što ga zapostavjam zbog forumaI mene zena nahranila, sad moram malo njoj da posvetim paznju ;p
Mora bar 2 sata.ja kad ne spavam uopšte taj dan sam sav usporen kao kroz vodu da idem...neophodno je spavati bar malo..
A meni oči ko u sove jejine!Sviće uveliko...
Sviće uveliko...
da....ko nije voleo pozorište u kući? ono originalno..nego pesma je bila prikladna zbog onog još jedan prođe dan i do novog susreta sa vama doviđenjaHvala ti za ovo, lepo je prisetiti se...
To je divna pesma i baš je prikladna za ovaj trenutakda....ko nije voleo pozorište u kući? ono originalno..nego pesma je bila prikladna zbog onog još jedan prođe dan i do novog susreta sa vama doviđenja
Isti slucaj sa mojom zenomMoj se često ljuti što ga zapostavjam zbog foruma
On nije na društvenim mrežama i operisan je od adikcija ove vrste
To je divna pesma i baš je prikladna za ovaj trenutak
A Đuza ima neviđen glas!