DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Al te Deda potkačio bio? Ne sjećam se,onda nije bilo toliko znacajno.Nadam se da jeste iako je bio loš početak.
Ili si ti mene,ni tog se ne sjećam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al te Deda potkačio bio? Ne sjećam se,onda nije bilo toliko znacajno.Nadam se da jeste iako je bio loš početak.
Ja sam tebe potkačio. Izvini bio si mi inspirativan, ali ako pogledaš ovaj video koji sam gore postavio shvatićeš i zašto.Al te Deda potkačio bio? Ne sjećam se,onda nije bilo toliko znacajno.
Ili si ti mene,ni tog se ne sjećam.
Cim se Deda ne sjeća znači beznačajno.Ja sam tebe potkačio. Izvini bio si mi inspirativan, ali ako pogledaš ovaj video koji sam gore postavio shvatićeš i zašto.
Da i izvini zbog toga. Bio si mi kažem ti inspirativan.Cim se Deda ne sjeća znači beznačajno.
Ufff sjetih se sad.
Stole vole si mi rekao
Mislio si da sam zahebant Stojan?Da i izvini zbog toga. Bio si mi kažem ti inspirativan.![]()

ja volim neku nes moze i slag kada imaCrnu, ''tursku'', jaku i bez dodataka.
Šećer mi je nepotreban, osim kada je reč o bajaderama... eventualno Rafaelo kuglicama.
I, da... kafu spremam u velikim šoljama.
A ti @aeternum ?![]()
To sam volela u srednjoj školi.
I ja jutarnju pijem bez slagaTo sam volela u srednjoj školi.
Pobegnemo sa časa svi, okupiramo neki kafe i svi kao... kafa sa šlagom!
Pred kraj časa, eto i profesora da nas sve okom pobroji i sedne sa nama.
Sad sam u fazonu da pijem kafu zbog kafe. Ne treba da liči na tortu, treba samo da bude kafa! Real deal!
Jer si dete u duši?I ja jutarnju pijem bez slaga
to kad izadjem narucim sa slagom
Kad izadjem na kafu mora slag da imaJer si dete u duši?
Odrasli u duši lako kažu šećerima NE.
uzeo sam i ja malo kolača...lepi su...
slobodno se posluziuzeo sam i ja malo kolača...lepi su...

Nešto slično.Mislio si da sam zahebant Stojan?
To ?
Tko uhvatio sebe u laži ne vjeruje nikome više.Nešto slično.![]()