gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Da te bolje vidim.Леле, па ја скроз заборавио да овај, мислим, Господинспамератормодератор то и јесте на овом пдф-у.
Него Господине, што су вам супер те ђозле енд шешир енд све остало...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te bolje vidim.Леле, па ја скроз заборавио да овај, мислим, Господинспамератормодератор то и јесте на овом пдф-у.
Него Господине, што су вам супер те ђозле енд шешир енд све остало...
Значи ништа отворене баште под звезданим небом?Pijem ispred klime.
Ја сам од Којекудеових, из Којекуда. Одасвуд и ниоткуд.А о'кле си ти ђетићу, кад си завро за Нектар, да нећеш препоручити и Црног Ђорђа, а поготово Кастел?![]()
Ja sam vam veza. Portal.veseli nas spijuniraju![]()

Da je zakolješ?odoh po lubenicu brzo cu
Ма вјерујем ти сад кад си ми тако детаљно објаснио.Ја сам од Којекудеових, из Којекуда. Одасвуд и ниоткуд.
Питај НЕзгодног, ако ми не вјерујеш.

zaklalaDa je zakolješ?![]()

Jedva sam ga naslaМа вјерујем ти сад кад си ми тако детаљно објаснио.![]()

Шта год - из твоје руке ми је и вода слатка!hoces neki sokic![]()

Ju!Шта год - из твоје руке ми је и вода слатка!![]()
ti ne smes da pijes evo ti lubenicaШта год - из твоје руке ми је и вода слатка!![]()
Ма схватам, проблем док нађеш, а онда још већа мука да уловиш.Jedva sam ga nasla![]()

Лубеница, моја омиљена летња храна. ВВВ, јел ти од лубаје червена коса, хик? Јако ово винце... хикodoh po lubenicu brzo cu
to je lakse cim nadjem ulovljen jeМа схватам, проблем док нађеш, а онда још већа мука да уловиш.![]()

jesteЛубеница, моја омиљена летња храна. ВВВ, јел ти од лубаје ћервена коса, хик? Јако ово винце... хик

Ел ти банујеш за ово?

Готово је, заборави на Нектар.Шта год - из твоје руке ми је и вода слатка!![]()
ti ne smes da pijes evo ti lubenica![]()
Moraš od notara da tražiš odobrenje za udvaranje.Ел ти банујеш за ово?![]()
E tako jeMoraš od notara da tražiš odobrenje za udvaranje.

Neprilagodjena jeА гдје нам се деде несхваћене, овај прилагођена, отишла насамо да цирка вопи?![]()

Лелееееееgore od ovih koronista![]()