bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
moracu da udarim trecu kafu, sacu da vidim jel dete zaspalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si ti iole svestan da SVAKA tvoja rečenica, sem što je zlobna, je potpuno nebulozna i besmislena?Kao da nekog ovdje briga za saosjecanje...Izgleda mi kao da si se previse uzivila u virtuelni svijet.
Jel kao u Cecinoj pjesmi "jer nemas srca, jer nemas duse"?jos i lazes
mene bi na tvom mestu bilo sramota ovde da se pojavim
al ok ti nemas obraza
Nažalost!e pa eto @Mika ima šta i da vidi![]()

Nažalost!
A baš sam se obradovala što je ovde!
No uvek se nađe neka trula jabuka da zagadi celu činiju

Stvarno ne znam zasto si toliko neprijateljski nastrojena.Jel si ti iole svestan da SVAKA tvoja rečenica, sem što je zlobna, je potpuno nebulozna i besmislena?
Ko da sam u ustanovi za ometene u razvoju
Pobegao!Gde je @hm337 ? Njega baš volim čitati![]()
To iziskuje ogroman mentalni napor!Stvarno ne znam zasto si toliko neprijateljski nastrojena.
Pobegao!
On je tek fini, šta da kaže u ovoj situaciji
Uvek je tako!
Dođe divljak i rastera pitome
Dete imao si dovoljno paznje aj sad idi i pusti odrasle da razgovarajuJel kao u Cecinoj pjesmi "jer nemas srca, jer nemas duse"?
Stvarno ne znam zasto si toliko neprijateljski nastrojena.

Šta?Dete imao si dovoljno paznje aj sad idi i pusti odrasle da razgovaraju
p.s. mislis da ne znam sta se juce sve desilo![]()
Ma niko ga neće, pa se nama uvalioDete imao si dovoljno paznje aj sad idi i pusti odrasle da razgovaraju
p.s. mislis da ne znam sta se juce sve desilo![]()
sestro svako nosi vaspitanje iz kuce pa nek se tamo uvaljuje sa svojim izjavamaMa niko ga neće, pa se nama uvalio
Sad imamo rat temama.Idi pogledaj novu temu![]()
Mož misliti kako je tim jadnim ljudima!sestro svako nosi vaspitanje iz kuce pa nek se tamo uvaljuje sa svojim izjavama
Ja tvoju porodicu nisam nikada pominjao.sestro svako nosi vaspitanje iz kuce pa nek se tamo uvaljuje sa svojim izjavama
Znam,al ovde ume da bude baš dobroTu sam ja... Videla sam i gorebar vi znate
Tu jeVerovatno odmara![]()
nije ona problem nego tvoj nastup koji nije prijateljski prema ljudima...ljudi su tvoje ogledalo...izgleda da te ovo boravljenje na politici i danonoćno bavljenje ratom u Ukrajini skroz unazadilo..znam da na toj temi ima dosta prepucavanja, zlobe i negativne energije ali ne moraš da ono što si pokupio tamo da prenosiš ovde...pdf religija treba da bude oaza mira i tolerancije...danas si baš lepo ovde ćaskao sa pustinjakinjom a sad kao da ti neko pritisnuo dugme da postaneš baš nezgodan...Stvarno ne znam zasto si toliko neprijateljski nastrojena.
Sad imamo rat temama.