- Poruka
- 113.069
Još gore

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nikako mi nije jasno zasto u mojoj zgradi kada se gradila nije postavljeno centralno grejanjeA ja na gas- centralno!

Ništa bez gaćama nikako mi nije jasno zasto u mojoj zgradi kada se gradila nije postavljeno centralno grejanje
ali sta je tu je debele gace i zimske jakne pa sedi u stanu

e a znas sta mi je jos smesnoNišta bez gaća

Ti kojima to najviše smeta su najgori, ebli bi četnika u šupalj zub, samo ne mogue a znas sta mi je jos smesno
kad neko dodje ovde pa se skandalizuje jer smo neku rec napisali ili ... eno idu na podforum LjiS
pa i mi znamo kako deca dolaze na svet i ako smo vernici nismo ih pronasli u kupusu

a ja na radiatorA ja na gas- centralno!

Pa i ja na radijatora ja na radiator
a ja na radiator

Zabole me da ne kažem šta za njegove opomenema svi smo odrasli ljudi
i ok je ne pisati po temama
pa ok je i ovde ne pisati sve i svasta
al ono zbog macaka da nezgodan doleti da nas opomene da je ovo pdf religija
zaista preterivanje
zezam se blePa i ja na radijator
ma po meni i ono prebacivanje postova sa teme u konak je uzas i to pre nije bilo sada neki to radeZabole me da ne kažem šta za njegove opomene
I nad popom ima pop
Znam ja pravilnik bolje od njega i primetim li šikaniranje, direktno ću se Ivanu obratiti

ovim tempom brzo će kraj ove kafanebrisi ih brate nije ovo tema otpad vec konak i to kod dobrog coveka

treba stici do 20 000 posta al nije losa ideja smisliti naziv kafaniovim tempom brzo će kraj ove kafane
sad sam brojao 14 strana sinoć
smišljajte ime nove kafane

moraš nešto jače
Konak kod Gogiliovim tempom brzo će kraj ove kafane
sad sam brojao 14 strana sinoć
smišljajte ime nove kafane

Da ne preteramo ipakKonak kod Gogili

Zašto?Da ne preteramo ipak