- Poruka
- 16.578
jjoj za mal nesto ne lanuhŠećeraš sam, to je pravilo da ne bi mnogo otskočilo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jjoj za mal nesto ne lanuhŠećeraš sam, to je pravilo da ne bi mnogo otskočilo.

@Сале on bi da se vidi sa tobomНајбоље да се видимо па да се шалимо, не волем ти ја ове интернет шале, увек нешто пође наопачке![]()

Ovo postaje ozbiljno.@Сале on bi da se vidi sa tobom![]()
Не са Салетом већ са кафаном@Сале on bi da se vidi sa tobom![]()

Što, Sale je dobar momak...Не са Салетом већ са кафаном![]()
Зар није боље видети се и упознати неке људе него овде куцкати у касне сате ?Ovo postaje ozbiljno.
Па води га онда кући кад ти је добар момакŠto, Sale je dobar momak...

zar je sale losiji od kafane?Не са Салетом већ са кафаном![]()
Заједница је увек испред поједницаzar je sale losiji od kafane?

А можда си ти занимљивија од Салета ?zar je sale losiji od kafane?
ti to nas pozivas na veceru u kafance ili samo jedan deo drustva ili samo jednu osobuЗар није боље видети се и упознати неке људе него овде куцкати у касне сате ?
Хајде реци ?
Кад је интернет могао да замени реалан сусрет ?
Neko te grdno slagao. Svakome je svoje doope najpreče.Заједница је увек испред поједница![]()
ko to ovde moze znatiА можда си ти занимљивија од Салета ?

ma u kafani NEНајбоље да се видимо па да се шалимо, не волем ти ја ове интернет шале, увек нешто пође наопачке![]()
Zapetljao se.ti to nas pozivas na veceru u kafance ili samo jedan deo drustva ili samo jednu osobu
De izjasni se golube![]()
Боље иди на Поуке форум, тамо има и доктора теологије, не вреди ти да скупљаш моје знањеma u kafani NE
ja bi voleo da smo ovde više, opuštenije je i mislim da se ovde više prikažemo kakvi smo ustvari.
tebe baš cenim imaš dosta znanja o teologiji a i što šta pokupim, bez obzira što se nekad ne slažemo.
uostalom po tome se i vidi kakav si, negde se slažeš negde ne i nema neprijateljstva. to kod tebe nije tako i zato te cenim.![]()

E, Sale, izdao si tekovine Vidovdana.ti bi da se vidiš s maksom pa šta
a i danas je to moderno![]()
znam ti foruti bi da se vidiš s maksom pa šta
a i danas je to moderno![]()
Ја не волим, много дуго сам на форумима па ми се смучило. Ајд па уздравље.kafane na svakom podforumu je mesto gde se forumasi opuste pa i pomire ako se na nekoj temi zakace
i ovde se spamuje i pise o svemu i svacemu sto na temama nije dozvoljeno pa nam stalno brisu ili prebacuju ovde
zato ja volim ovu temu
Ja odavno samo po kafanama idemkafane na svakom podforumu je mesto gde se forumasi opuste pa i pomire ako se na nekoj temi zakace
i ovde se spamuje i pise o svemu i svacemu sto na temama nije dozvoljeno pa nam stalno brisu ili prebacuju ovde
zato ja volim ovu temu
upravo sam pisalagde nam se izgubila @Agatha
e moram ti pokazati nesto cek samo maloJa odavno samompo kafanama idem
Baš zbog te slobode
I uvek se i ovde može ozbiljno pričati neuslovljeno zadatom temom