- Poruka
- 77.507
i tako nas čita i ima šta da vidiVrv piše pod pseudonimom.![]()
izgleda da samo ja patim što je nema, dobro i @Sizif
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i tako nas čita i ima šta da vidiVrv piše pod pseudonimom.![]()
Pojavljuje se, pojavljujene mogu da verujem
a znas li da sam se bas skoro nje prisetila i pitala se dal se pojavljuje

poslednji put mi se javio na pp minut pre nego je otisaoJel znaš šta je sa njim?
pa i meni nedostaje Kojica!i tako nas čita i ima šta da vidi
izgleda da samo ja patim što je nema, dobro i @Sizif
Ma meni je bitno da je živ i zdrav!poslednji put mi se javio na pp minut pre nego je otisao
znam zasto je resio da napusti forum ali sam bila nemocna to da sprecim
zato sam i dala ostavku na zelenu boju
Beatifikovaćemo vas. Sv.Agatha i Gogili Čudotvorke Kafanske.to si trebao ti da uradis

Kad se oženim.
znaci neces skoroKad se oženim.

Kasno je za kafu.znate sta sad cu ja jednu kaficu da skuvam i ovde sa vama da je popijem![]()
ja se taman odviko od kafane ali zlobnice...Beatifikovaćemo vas. Sv.Agatha i Gogili Čudotvorke Kafanske.![]()
Ja je upravo pijem i uživam posle dužeg vremenaznate sta sad cu ja jednu kaficu da skuvam i ovde sa vama da je popijem![]()

Moj mužja se taman odviko od kafane ali zlobnice...
a nisam karakter ko @bmaxa jbg
nego dal postoji još neka budala da jede pasulj u 10 uveče?
dobro jeMoj muž
sto kasno?Kasno je za kafu.
bas nista?Ja ne smem ništa posle 18, po savetu lekara...
ma beš lekare, da nešto znaju bili bi ko @aeternum besmrtniJa ne smem ništa posle 18, po savetu lekara...
Šećeraš sam, to je pravilo da ne bi mnogo otskočilo.bas nista?
Oni nisu naučavaoci. To ih ebe.ma beš lekare, da nešto znaju bili bi ko @aeternum besmrtni
Pa ima tu istine, koje se ja autodestruktivna ne pridržavamJa ne smem ništa posle 18, po savetu lekara...
Најбоље да се видимо па да се шалимо, не волем ти ја ове интернет шале, увек нешто пође наопачкеjeste super je i @RIA77 zna da bude, samo on je akademik pa ne ume da se šali dok necvrcne.
a kojica nestala bez traga.