Neko veruje da jeste.A sto bi trebali da volimo paganstvo kada to nije Bozje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko veruje da jeste.A sto bi trebali da volimo paganstvo kada to nije Bozje.
Bitna je istina a ne sta neko misli.Neko veruje da jeste.
Srećo naša, šta ti veruješ da je istina to je samo tvoja stvar. Želiš da neko poštuje tvoju veru? Poštuj i ti tuđu. I tvoj neki čukun čukun deda je bio paganin. Stidiš ga se?Bitna je istina a ne sta neko misli.
Kada bi znao da je nesto demonsko da li bi to voleo?
ok ima i ljudi koji vole zlo
ali njih ce Bog unsitti
kao i sve koji sluze demonima
i koji se ne vrate Bogu
Hvala za srecuSrećo naša, šta ti veruješ da je istina to je samo tvoja stvar. Želiš da neko poštuje tvoju veru? Poštuj i ti tuđu. I tvoj neki čukun čukun deda je bio paganin. Stidiš ga se?
Ok. Ti u to veruješ. Pusti i druge da veruju u svoju "istinu" dogod ta vaša verovanja ne ugrožavaju druge.Hvala za srecu
Nije moja stvar verujem Bogu i njegova rec je istina.
A na greh gledam kao i Bog
Volim ljude a zna se sta je greh i sta Bog mrzi
ne drzim ja nikogaOk. Ti u to veruješ. Pusti i druge da veruju u svoju "istinu" dogod ta vaša verovanja ne ugrožavaju druge.
Ok, poštuj. Ne moraš da ih voliš, ali poštuj njihovu veru. Pagane, budiste, hindu...ne drzim ja nikoga
nisu to moja nasa nego Bozja
Veru postujem a istinu propovedamOk, poštuj. Ne moraš da ih voliš, ali poštuj njihovu veru. Pagane, budiste, hindu...
svoju da ali to ti ne daje za pravo da tuđe istine nazivaš "zlom"Veru postujem a istinu propovedam
Ti propovedas ono sto veruješ da je istina.Veru postujem a istinu propovedam
Ne nego nakon sto sam izucila Bibliju ZNAM sta je istina.Ti propovedas ono sto veruješ da je istina.
sVI KOJI ZNAJU IMALO bIBLIJU ZNAJU DA NAM SLEDI bOZJI sud I Armagedon kao unistenje zlasamo ćeš promeniti agregatno stanje
a to je samo materija
e koja je religija u pravu nemamo pojma.
ovo što neki zagovaraju o nekakvom uništenju od tog nema ništa.
u najgorem slučaju završićemo kao đubrivo iz kog će nići neka biljka itd
i apostol pavle poredi naša tela sa semenom iz kog će nići nova neraspadljiva. u teološkom smislu je alegorično ali ne i nelogično.
Svi ovde znaju šta je "istina".Ne nego nakon sto sam izucila Bibliju ZNAM sta je istina.
Jer je Bozja rec ISTINA.
malo ko se trudi da spozna istinuSvi ovde znaju šta je "istina".
I od 8 milijardi ljudi na planeti i hiljade ovde na forumu baš si ti spoznala, a ostali nisu... Ma mora da je tako.malo ko se trudi da spozna istinu
Bog kaze da ko je trazi svim srcem nacice je
Bog ne daje istinu zlima
da tako jeI od 8 milijardi ljudi na planeti i hiljade ovde na forumu baš si ti spoznala, a ostali nisu... Ma mora da je tako.
Verujte da znate. Kao i muslimani, budisti...da tako je
ja i milioni ljudi koji proucavaju Bibliju znaju istinu
![]()
Znamo da znamo ISTINUVerujte da znate.
Ma sve je u redu, propovedaj koliko hoćeš samo dok ne počneš da smaraš i koristiš silu.Znamo da znamo ISTINU
T i to relativizujes da bi sebe opravdao sto ne znas istinu
umesto da pokusas da je spoznas
u kom bre potopuNe nego nakon sto sam izucila Bibliju ZNAM sta je istina.
Jer je Bozja rec ISTINA.
sVI KOJI ZNAJU IMALO bIBLIJU ZNAJU DA NAM SLEDI bOZJI sud I Armagedon kao unistenje zla
Kao sto je u proslosti u Potpu Bog unistio zao svet
tako ce u ubudnossti isto u Armagedonu unistit zao svet
Onom istorijskom Biblijskom potopuu kom bre potopu
svaki narod ima neki potop pa tako i jevreji.
da se potopi beograd to bi za preživele beograđane bio potop svetskih razmera. a zamisli pre 4 hiljade godina kad se izlio jangcejang šta su oni zamišljali, kraj, smak sveta
lazno ucenje da pakao ne postoji .
Nije tacno. Informisi se ti malo. Ucenje o paklu i raju postoji od vremena Hrista i apostola. Ta istina je zvanicno definisana na crkvenim saborima nekih hiljadu godina prije 14-15.vijeka.
hajde se malo informisi o istoriji religije ne brukaj se
sad cu videti pakao je uvela crkva u 14 ili 15 veku
i pakao je pagansko ucenje
Bog je ljubav i ne moze da muci nikoga
takodje postoje dokazi starih Biblijskih spisa gde su reci sheol i hades a znace grob a ne pakao
Штета што ће само 144.000 да се спасу...шта ће толики милиони других, бацили на црвено а изашло црно...da tako je
ja i milioni ljudi koji proucavaju Bibliju znaju istinu
![]()
Дај линк!pre 4 hiljade godina kad se izlio jangcejang
Ko ti je rekao da ce smao 144000 da se spase?Штета што ће само 144.000 да се спасу...шта ће толики милиони других, бацили на црвено а изашло црно...
Дај линк!
Са снимцима.
Видео.
evo čim nabavim podvodnu kameruДај линк!
Са снимцима.
Видео.