Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti nisi JS da znas i pises opet neistine
i posle se ljutis kada kazem da
Jeste Svedocima je zabranjeno da svedoce

nisam ja uopšte ljut, nego sam iznenađen tolikom sujetom koja ne dozvoljava da prizna hvatanje u laži i ljudski se izvini.
532a6fa9fdbc4a770b71a5ceee1ef1e2.jpg

Poslednja izmena:
Fala vi..glasala sam za Poslednju šansu..racunam da bi ovde u kafani mnogima mogla da bude poslednja šansa da dodju sebi :lol:
Dobar rezon.
Kod naredne ankete, zadržaćemo ga kao počasnog drugoplasiranog kandidata.
Ovaj sadašnji naziv je aktuelan zbog dešavanja u ovogodišnjoj sezoni jesen-zima 2019-20

ti si taj koji meni preti
a ne ja ikome dakle pokazujes ko si
Ju, ju, ju :eek:
Sad ćemo da se igramo tvoje omiljene igre "Uloga žrtve" i "Progone me"
:srce:

https://wol.jw.org/hr/wol/d/r19/lp-c/2018364#h=1:0-9:142

Osim toga, kad se naša izdanja objavljuju na stranicama koje omogućavaju posjetiteljima da stavljaju komentare, time se otpadnicima i drugim kritički raspoloženim pojedincima pruža prilika da siju nepovjerenje u Jehovinu organizaciju. Neka su se braća uključila u internetske debate, čime su samo još dodatno nanijeli sramotu Jehovinom imenu. Internetski forumi nisu mjesto na kojem možemo “blago poučavati one koji su buntovni” (2. Tim. 2:23-25; 1. Tim. 6:3-5). Zapazili smo i da postoje lažni profili na društvenim mrežama i web stranice koji nose ime naše organizacije, Vodećeg tijela ili njegovih pojedinih članova. No nijedan član Vodećeg tijela nema privatnu internetsku stranicu niti profil na bilo kojoj društvenoj mreži.

Poslednja izmena:
druzite se vi slobodno ja idem
ne postojim
baj
samo nemoj opet da se samobanuješ..
ko će da isprati sve tvoje promene nick-ova...

niko ovde nema ništa lično protiv tebe...
forum je kao sportska utakmica...
malo se nadmećemo malo se zabavljamo, malo učimo jedni od drugih...
postoje pravila igre i moderatori su tu da opomenu na kršenje pravila i nemoral, naprimer na vređanje, laganje, lažno predstavljanje i slično...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back