InternetExplorer
Domaćin
- Poruka
- 3.623
Aj laku noc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kapiram te zasto tako morbidno tumacis.Arokana,
ma gde ste se sakrili svi![]()
cek sad pa jesi sad legao ili ustaoEvo vaskrsao sam... Večeras sam morao da ranije legnem bar na kratko jer e je vreme ubilo u pojam... Nisu zdravi ovih 28C
cek sad pa jesi sad legao ili ustao![]()

ne, kolega je vec rekaoKolega čudnog imena će predložiti naziv "MOJE OTKRIVENJE"
kolega je ozbiljanAli apostol PAVLE JE JASNO REKAO DA JE NJEMU LIČNO PREDATO OTKRIVENJE BOŽIJE (i svi apostoli primiše i priznaše njega, PAVLA), I EVO ŠTA KAŽE U PRVOJ TIMOTIJU 4:
Matej 7,15 Čuvajte se lažnih proroka, koji vam dolaze u odelu ovčijem, a iznutra su vuci grabljivi.
- Dela apostolska 20,29-31 (OD STIHA 20,17, PA DO KRAJA POGLAVLJA PAVLE GOVORI EFESKIM STAREŠINAMA - PREZVITERIMA) Jer ja znam to da će po odlasku mome ući medju vas grabljivi vuci koji ne štede stada; I izmedju vas samih ustaće ljudi koji će govoriti naopako da odvlače učenike za sobom. Zato pazite i opominjite se da tri godine dan i noć ne prestajah poučavati sa suzama svakoga od vas. (PUSTIO JE PAVLE SUZE I ZA, TJ. KA KORINĆANIMA.
"VESELI KLEVETNIK"1) naučavanje života
2) veselo naučavanje
3) klub veselih klevetnika

Jakobs ili espreso?Добро јутро!
Ко јутрос служи кафу?
Joca Rodoslov@Jovan Prezviter predlaže "Kod Episkopa"
Pa turi koji ti se svidžaЧитам предлоге за назив кафане.. ништа ми се не свиђа...