aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.283
Mosunska lozaМислим да мора да буде неко конспиративно име које асоцира на клеветничку ложу, али да опет није упадљиво, да можемо народу мазати очи припремљеним цитатима.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mosunska lozaМислим да мора да буде неко конспиративно име које асоцира на клеветничку ложу, али да опет није упадљиво, да можемо народу мазати очи припремљеним цитатима.![]()

@De_Sisti vrsi sekretarske poslove. Ja samo pijem i podhebavam....Može
Ja sam ZA
Ubeleži me za taj naziv
sas onakvu ulogu bolje da jesi![]()
pravi si predstavnik familije@De_Sisti vrsi sekretarske poslove. Ja samo pijem i podhebavam....![]()
Podhebavaju se obično sekretarke@De_Sisti vrsi sekretarske poslove. Ja samo pijem i podhebavam....![]()
ma necu si kuvam za tuj rabotu najdi si nekog drugogPa dobro bre ne ljuti se. Ja sam mislio da samo mi klevecemo a da ti istinu zboris![]()
Onda nek bude: Koleba. Kao kolebljiva kafana.Koliko ima predloga može naziv da se menja dnevno
To zato sto mi srce dobro pa biram teze stvari. Iz dobrotoljublja se zrtvujem. Pa ako me sete za orden Sv.Save... setepravi si predstavnik familije![]()
ja cu ti bate kupim prasence ne moj se sekirasTo zato sto mi srce dobro pa biram teze stvari. Iz dobrotoljublja se zrtvujem. Pa ako me sete za orden Sv.Save... sete
Cek da te procita sutra....Podhebavaju se obično sekretarke

necemo morbiduKlub zrtava Armagedona.
Ko ljeb dobri ljudi + arokanaOnda nek bude: Koleba. Kao kolebljiva kafana.
Armagedon u reziji JS je morbidan. Bolje ga nemoj pominjati.necemo morbidu
Klub Armagedon samo
Mora da napravimo Klevetnicki sastanak da vidimo dal si za primanje. Nisam sam. Razumi batu.ja cu ti bate kupim prasence ne moj se sekiras
Joj bre aj malo budi pozitivnijiArmagedon u reziji JS je morbidan. Bolje ga nemoj pominjati.
Pa on je sekretarCek da te procita sutra....![]()
Dobro je. Izvuko si se.Pa on je sekretar
Bože svašta
nemoj me primateMora da napravimo Klevetnicki sastanak da vidimo dal si za primanje. Nisam sam. Razumi batu.![]()
nocka bateLaku noc ljudovi i ljudovke. Begam da legam. Vi ste azdisali.

Arokana, nema mi oko tebe nista pozitivno. Morbidno je sto se kao druzis sa ovim ljudima i imas kao neke prijateljske odnose, a ne bi okom trepnula da ih sutra nema tj. Da se desi armagedon.Joj bre aj malo budi pozitivniji
Zali se Bogu za Armagedon