Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
maxresdefault.jpg

- - - - - - - - - -

Video dosad ima 5.6 miliona pregleda, 10 hiljada lajkova i skoro 70 hiljada komentara. U snimku vidimo da beskućnik pita sveštenika da mu da novac, on uizima novčanik i nakon što vidi da ima samo krupan novac, odlučuje da čoveku ne da ništa.

"Mislila sam da će mu dati ceo novčanik", glasi jedan komentar ispod ovog snimka.

"Zbog ovoga i ne verujem u crkvu", poručuje drugi komentator.

Gledao sam,

i u startu pomislio da covek u sedmoj deceniji ne treba da se snima u najmanju ruku bez majice sa bar kratkim rukavima.

ps

Inace ironicn opaska u zdravom telu zdrav duh se odnosila na isprazna religijska ocekivanja, tj. potrebno mentalno, a ne na telesno zdravlje.

Ili da pojednostavim: to je stvar (razlike) sukoba izmedju idealizma i materijalizma.

jer razum (mozak) je materijalna/telesna stvar, a gasno stanje materije (vazduh) je duhovna stvar.

Pa ko ima cime da razume moze da zna sta je sta, ... a ko nema,...

Ne kazem da nije surovo, ali je tako.

Poslednja izmena:
Gledao sam,

i u startu pomislio da covek u sedmoj deceniji ne treba da se snima u najmanju ruku bez majice sa bar kratkim rukavima.

ps

Inace ironicn opaska u zdravom telu zdrav duh se odnosila na isprazna religijska ocekivanja, tj. potrebno mentalno, a ne na telesno zdravlje.

Ili da pojednostavim: to je stvar (razlike) sukoba izmedju idealizma i materijalizma.

jer razum (mozak) je materijalna/telesna stvar, a gasno stanje materije (vazduh) je duhovna stvar.

Pa ko ima cime da razume moze da zna sta je sta, ... a ko nema,...

Ne kazem da nije surovo, ali je tako.

A ko nema, neka igra lutriju i pokericu, mozda mu se prosreci , :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back