- Poruka
- 77.530
ma za to jesam, al mislim da je on bio u vidljivom modu pa možeš i ti da vidišАли ниси овлаштени да кажеш, јел'те.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma za to jesam, al mislim da je on bio u vidljivom modu pa možeš i ti da vidišАли ниси овлаштени да кажеш, јел'те.![]()
kad sam nekad davno polagao ispite dešavalo mi se da dobijem u proračunu brojeve tipa 6.6666 i odmah znam da sam negde pogrešio pa krenem iz početka da računam...pazite se klevetnici klizavo je, 666 - ta strana
ja ću espreso produženi bez mleka bez šećera
đavolje maslokad sam nekad davno polagao ispite dešavalo mi se da dobijem u proračunu brojeve tipa 6.6666 i odmah znam da sam negde pogrešio pa krenem iz početka da računam...
У праву си, као што већ рекох био је март, послије га немаma za to jesam, al mislim da je on bio u vidljivom modu pa možeš i ti da vidiš
on retko svraća od kako je počela korona a on bacio zelenu pločicu..У праву си, као што већ рекох био је март, послије га нема
Па био је још једно вријеме активан, а онда све ређе.on retko svraća od kako je počela korona a on bacio zelenu pločicu..
pa ja pucamПуцајте, да је што прије окренемо.

verovatno postoji neki razlog zasto ga nemaПа био је још једно вријеме активан, а онда све ређе.
zasitio se...kafana nije toliko zabavna bez njega..a umeo je i ekspertski da piše na ozbiljne teme...šteta što ne svraća češće..i on i glista nedostaju..Па био је још једно вријеме активан, а онда све ређе.
aprilУ праву си, као што већ рекох био је март, послије га нема

a mizasitio se...kafana nije toliko zabavna bez njega..a umeo je i ekspertski da piše na ozbiljne teme...štate što ne svraća češće..i on i glista nedostaju..

ali on se ekspertski zezaoa mi
nas ko ....
mi nismo zabavni![]()
jesmo,svi smo zabavni... al south je baš imao dobar smisao za humor..a i kafana je živnula tek u par zadnjih danaa mi
nas ko ....
mi nismo zabavni![]()
pa iz moje je familije naravno da je extraali on se ekspertski zezao

nije da se hvalimjesmo,svi smo zabavni... al south je baš imao dobar smisao za humor..a i kafana je živnula tek u par zadnjih dana

jesmo,svi smo yabavni... al south je ba[ imao dobar smisao za humor..a i kafana je živnula tek u par zadnjih dana