aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.267
ljubomorna si sto sam lepsa od tebe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

de dokazi da jesiljubomorna si sto sam lepsa od tebe![]()

smrsaj jedno 20 kila pa ces moci i tiLako je obema da se qrcite na netu![]()

a ti bi voleo da gledaš kako se valjaju po blatu u bikiniju...Lako je obema da se qrcite na netu![]()
Vidi se da ne umes ni da zamislis kako izgleda zmijsko telosmrsaj jedno 20 kila pa ces moci i ti![]()

U sta npr da gledam ?a ti bi voleo da gledaš kako se valjaju po blatu u bikiniju...![]()
da budeš sudija koja je lepšaU sta npr da gledam ?
zaista kada si ti u pitanju tesko mi radi mastaVidi se da ne umes ni da zamislis kako izgleda zmijsko telo![]()
ne bi smeli .... de probajzaista mi neće obrisati, ako spamujem ČP

Nisam kompetentan za starije od 30 godinada budeš sudija koja je lepša![]()
A sta kod tebe uopste radi ?zaista kada si ti u pitanju tesko mi radi masta![]()
ne brini..doći će ti kompetencija s godinamaNisam kompetentan za starije od 30 godina
Kazu stari .... kada si omatoreo?Nisam kompetentan za starije od 30 godina
ne ispovedam se u kafaniA sta kod tebe uopste radi ?
pa jedino ako bude ziveo 120 godinane brini..doći će ti kompetencija s godinama
Nemam ideju, recimo, kupite beskorisne drangulije koje vam svakako ne trebaju a leče sve bolesti, verujte mi na reč ČPne bi smeli .... de probaj![]()
To cesto praktikuju zeneNemam ideju, recimo, kupite beskorisne drangulije koje vam svakako ne trebaju a leče sve bolesti, verujte mi na reč ČP
I kupuju sve što treba i ne treba, al važno da je na akciji ČpTo cesto praktikuju zene
Cim su neraspolozene eto spremaju se da idu u kupovinu![]()
I stizemKazu stari .... kada si omatoreo?
Kad krenes da juris piletinu![]()
Kad mozes svesteniku mozes i ovdene ispovedam se u kafani![]()

Zasto mislis da necu ?pa jedino ako bude ziveo 120 godina![]()
lagala bih kada bih rekla da ne volim ici u kupovinu ali nisam osoba koja moze satima gledati razgledati i razmisljati sta kupitiI kupuju sve što treba i ne treba, al važno da je na akciji Čp
ebe te kilazaZasto mislis da necu ?

Zao mi je sto ne mozemo da se uporedimoebe te kilaza![]()

Stari si ti lisac, živećeš ko metuzalem ČPI stizem
Kad mozes svesteniku mozes i ovde
Zasto mislis da necu ?
pa eto priznacu zaista vredis kao dve jaZao mi je sto ne mozemo da se uporedimo![]()