Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 92.263
Nego šta!Otpadnik sa velikim O.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego šta!Otpadnik sa velikim O.![]()

Pa da ipak sam ja zavrsio posebnu skolu za otpadnike.Svi ste poludeli zbog jednog klevetnika
eto zasto je otpad opasan![]()
Ma to je neozbiljno ko god da je.Kaže mi drugarica da su u njihovom ulazu u zgradu nedavno zatekli neke kolačiće, postavljene ispred vrata svakog stana... sumnjaju na neku sektu. Ima li neko sličnih iskustava?
Mozda je neko castio a ovi se uplasiliKaže mi drugarica da su u njihovom ulazu u zgradu nedavno zatekli neke kolačiće, postavljene ispred vrata svakog stana... sumnjaju na neku sektu. Ima li neko sličnih iskustava?

Možda su to Hare Krišne?Kaže mi drugarica da su u njihovom ulazu u zgradu nedavno zatekli neke kolačiće, postavljene ispred vrata svakog stana... sumnjaju na neku sektu. Ima li neko sličnih iskustava?
Pa da ipak sam ja zavrsio posebnu skolu za otpadnike.

Za one iz Beograda... Kod vagon restorana Viktorija, ima jedna mala, simpa poslastičarnica "Čokolada i Vanila".Ako neko ima kolačiće za žrtvovanje, može ih prineti meni.![]()

JamačnoOooo, vidim da si covek od kulture, razumes se u Mem

TO se ovako kažeCek sad, jesam li djavo ili otpadnik? I ko je onda klevetnik.
Zar mi sad da te zovemo otpadom zato sto si otpala od Pravoslavlja? Kao sto mi tebe ne zovemo otpadom, nemoj ni ti one koji su izasli iz JS!Svi ste poludeli zbog jednog klevetnika
eto zasto je otpad opasan![]()