- Poruka
- 89.439
Pogled sa bugarske strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno...gori stara planina...![]()

To je krivično delo ugrožava javne bezbednostiPre par godina je tako žena skupljala lišće i grančice po dvorištu
i zapalila pola planine. Kažu, od tad ide ulicom i priča sama sa
sobom. Nemaju ni koga da kazne...
Al njen primer nikoga nije opametio.
Čemu to paljenje lišća i grančica, nije mi jasno. I ja grdim
komšiluk, al niko me ne sluša.
mi smo redovno palili iza kuce, sad se novi komsija primio da pali, samo izbegavamo lisce jer dimi, da ne dodju vatrogasci... inace, mnogo je lepo, pa kad padne mrak, a ono gori, milina, a deca se RADUJU, pa kada ostane zar nabaduju na stapice marshmellowTo je krivično delo ugrožava javne bezbednosti

pa pazimo da ne zapalimo sumu, kao ja jednom njivu, kada sam bio mali, palili neki korov, pa presla vatra i na kukuruzPiromani.![]()
Ma salim se. To nam je ostalo jos dok smo bili homo erektusi i dok smo obozavali vatru. Vatra je bila simbol zivota.pa pazimo da ne zapalimo sumu, kao ja jednom njivu, kada sam bio mali, palili neki korov, pa presla vatra i na kukuruz
ovde gde sam sad, nema sanse da napravimo pozar
bog ti pomogoPomaze Bog![]()
pa, da, bolji rostilj... nego si cuo za hobo burger? kada izgoris tu vatru, uzmes alu foliju i nakrcas sve sto volis ili imas, pa zamotas i ubacis na zar [hobo znas sta znaci iz vremena velike depresije]Ma salim se. To nam je ostalo jos dok smo bili homo erektusi i dok smo obozavali vatru. Vatra je bila simbol zivota.
Pa kad nisu imali zemljane posude. Aluminijum je otrovan da se u njemu sprema. Ne igrajte se.pa, da, bolji rostilj... nego si cuo za hobo burger? kada izgoris tu vatru, uzmes alu foliju i nakrcas sve sto volis ili imas, pa zamotas i ubacis na zar [hobo znas sta znaci iz vremena velike depresije]
ne znam jel ima to kod dobrog coveka, ili samo konaciste
pa ne jedemo mi aluminijum,niti se vakcinisemo vise sa njim; kako konzerve onda? kazu samo paradajz da se kupuje flasirani, a ne u konzervamaPa kad nisu imali zemljane posude. Aluminijum je otrovan da se u njemu sprema. Ne igrajte se.
Aluminijum na visokoj temperaturi.pa ne jedemo mi aluminijum,niti se vakcinisemo vise sa njim; kako konzerve onda? kazu samo paradajz da se kupuje flasirani, a ne u konzervama
a alufolijom zena pokrije kad god ide nesto u rernu, pa ga baci posle
kako pivopije, mislis svi kupuju u flasama, pa posle srca
p..s. ja mislim da je plastika najveci zagadjivac planete
ne verujem da pravi stetu onaj koji pojedemo kao onaj koji dobijemo direktno u krv vakcinamaAluminijum na visokoj temperaturi.
Nema tu sta da se veruje. Istrazi temu.ne verujem da pravi stetu onaj koji pojedemo kao onaj koji dobijemo direktno u krv vakcinama
druga stvar, Pogledajte prilog 607588
treca, zlato, srebro, platina, bakar ali nema to jos u ovu kafanu za sirotinju raju
ajd sad razmisli, aluminijum iz vakcina je koristan, iz krvi ide direktno u mozak, i da bi se vakcine prodale kazu da aluminijima ima svuda, u vodi, vazduhu, prasku za pecivo, znaci bezopasan, a alu folija, e ona je kriva za alzhajmera - rezervisite vasu vakcinu protiv gripa, za penzionere popustNema tu sta da se veruje. Istrazi temu.
Kakv bre alibi, o cemu ti pricas. Peci u cemu god hoces, ne znam koji me djavo tero i da ti pominjem. Nemam volje da se raspravljam.jeste, aham, alu folija ce da bude alibi za trovace..
Još jedna poruka i kreće objašnjenje veze tvog saveta sa "lažnim otkrivenjem"Kakv bre alibi, o cemu ti pricas. Peci u cemu god hoces, ne znam koji me djavo tero i da ti pominjem. Nemam volje da se raspravljam.