- Poruka
- 78.346
Nije tebe pitalanije ga niko oterao ..... otisao je sam
...... otisao je sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tebe pitalanije ga niko oterao ..... otisao je sam

A kojicaPrisutan na času
izvini sto sam joj i ja odgovorila a pitala je samo tebeNije tebe pitala
...... otisao je sam
![]()
zaista sve mogu da razumem, ako se potrudim, ali da neko pravi sprdacinu od armagedona koji je navodno Otkrivenje Gospodnje... kako se vi onda razlikujete od rugaca koji se i ne deklarisu kao hriscani, a koji se rugaju samom Hristu, tj. kako se vi razlikujete od onih koji su se prvo narugali Hristu pre nego ga raspese?
To je bila šalaizvini sto sam joj i ja odgovorila a pitala je samo tebe
ajd cao svima
Sedi, popij rakiju, odmori, popričaj s društvom u Kafani.zaista sve mogu da razumem, ako se potrudim, ali da neko pravi sprdacinu od armagedona koji je navodno Otkrivenje Gospodnje... kako se vi onda razlikujete od rugaca koji se i ne deklarisu kao hriscani, a koji se rugaju samom Hristu, tj. kako se vi razlikujete od onih koji su se prvo narugali Hristu pre nego ga raspese?
ja sam pogresio jer sam pomislio da niste normalni, pogresio sam - vi samo niste hriscani.
pa ja držim čas...A kojica
nisam, osecam se mrtav' ladan kao sale... popijte vi moju... bzvz je da vas ja pitam, sam covek neka se ovo zapitaSedi, popi rakiju, odmori, popričaj s društvom u Kafani.
Šta si se nakostrešio, koji moj?
Oš da pričamo o Otkrivenju?nisam, osecam se mrtav' ladan kao sale... popijte vi moju... bzvz je da vas ja pitam, sam covek neka se ovo zapita
Jel da pucamo?pa ja držim čas...
Mrtav još nisam, ladan tu i tamonisam, osecam se mrtav' ladan kao sale... popijte vi moju... bzvz je da vas ja pitam, sam covek neka se ovo zapita
ja imam opet visla slobodnog vremena, tako da mogu i zelje da vam ispunim, dok pijete, samo ne znam da pevam
mozemo i o fazama prihvatanja misljenja razlicitog od vlastitog, ili prihvatanja sokantnih vesti razlicitih od uvrezenih npr. https://www.thwink.org/sustain/glossary/CycleOfAcceptance.htmOš da pričamo o Otkrivenju?
Ili probuđeni svedok?svesnaglista:
Kod budnog sina?
Ovo je religija treba moralan naziv
Па ово је библијски појам.Ovo je religija treba moralan naziv
nek ostaneOd ovoliko ideja biće skoro propast sveta
niti da budem prihvacen - nisam imao kome da se doDVORavam niti koga da zaSMEjavamJa Adam nisam bio u poziciji da moram da prihvatam nikoga i nista
Што ти имаш поган језик, али шта очекивати од оног ко заговара једну болесну идеологију.kako su ovi forumasi, na ovoj jedinstvenoj tematici, sa funkcijama ili bez, pametni. Ovako mudar ni sam Isus nije bio, a jos manje njegov otac, seksualni silovatelj tek zadevojcene Marijice. Sta vise, nije joj dozvolio ni da oseti pravog muskarca. Milim, na clana Konjickog kluba "POP".
Inace, prosek vam je, sa gogilijem na celu, veoma visok.
Pucajte, ja i dalje držim čas.Jel da pucamo?
Neće moći poštene žene da svrate u kafanu.Па ово је библијски појам.
Јао извини ситан фонт ми био, а нисам ставио цвикеNeće moći poštene žene da svrate u kafanu.
Bolje da piše ''kod budnog sina'' i tako ste svi disleksični
i čitate kako vam je volja...