Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izbaci Armagedon. Iz dva razloga:
1. Nije melodičan
2. Diže pritisak @vcbccbc vcbcvb
zaista sve mogu da razumem, ako se potrudim, ali da neko pravi sprdacinu od armagedona koji je navodno Otkrivenje Gospodnje... kako se vi onda razlikujete od rugaca koji se i ne deklarisu kao hriscani, a koji se rugaju samom Hristu, tj. kako se vi razlikujete od onih koji su se prvo narugali Hristu pre nego ga raspese?
ja sam pogresio jer sam pomislio da niste normalni, pogresio sam - vi samo niste hriscani.

zaista sve mogu da razumem, ako se potrudim, ali da neko pravi sprdacinu od armagedona koji je navodno Otkrivenje Gospodnje... kako se vi onda razlikujete od rugaca koji se i ne deklarisu kao hriscani, a koji se rugaju samom Hristu, tj. kako se vi razlikujete od onih koji su se prvo narugali Hristu pre nego ga raspese?
ja sam pogresio jer sam pomislio da niste normalni, pogresio sam - vi samo niste hriscani.
Sedi, popij rakiju, odmori, popričaj s društvom u Kafani.
Šta si se nakostrešio, koji moj?

Sedi, popi rakiju, odmori, popričaj s društvom u Kafani.
Šta si se nakostrešio, koji moj?
nisam, osecam se mrtav' ladan kao sale... popijte vi moju... bzvz je da vas ja pitam, sam covek neka se ovo zapita
ja imam opet viska slobodnog vremena, tako da mogu i zelje da vam ispunim, dok pijete, samo ne znam da pevam

ja bih trebao da pravim sprdacine od armagedona, a ne vi koji kao verujete u njega, ali meni cak ni vase nisu smesne, ... kao da niste mogli nesto drugo da uzmete pa da ismevate; no, sve je to sastavni deo procesa u kojem ste... ajd ziveli

Poslednja izmena:
trebalo bi da prolazimo kroz faze, jel, glupo je da tapkamo u mestu, premestamo postove na prikladne teme, da bi potom pravili sebi jos vise posla, nema smisla vrteti se u krug osim kao dokaz pogubljenosti
za pricu nemas brige, doziram je FAZNO

Ljudi da bi resili problem neprihvatanja
  • okoline, drustva, uvode humor
  • smrti, uvode crni humor
  • straha, uvode podsmevanje
Ja Adam nisam bio u poziciji da moram da prihvatam nikoga i nista

Poslednja izmena:
mozemo i druge teme, npr preobrazavanje amerike ukidanjem demokrata/demoratske stranke/demokratije
npr. sale 'ladno izjavi da je demokratija bogom dana, a mnogi od diskutanata misle dacrkva i drzava trebaju da budu odvojene, i jos da ce se patrijarh postavljati i smenjivati demokratski, a ne teokratski

zasto sam u stvari emigrirao u ameriku - da prestanemo vose da izvozimo mi ameri demokratiju, vec teokratiju

Barr said. ... “To the extent that a society's moral culture is based on God's law,
1571410606102.png

Poslednja izmena:
kako su ovi forumasi, na ovoj jedinstvenoj tematici, sa funkcijama ili bez, pametni. Ovako mudar ni sam Isus nije bio, a jos manje njegov otac, seksualni silovatelj tek zadevojcene Marijice. Sta vise, nije joj dozvolio ni da oseti pravog muskarca. Milim, na clana Konjickog kluba "POP".

Inace, prosek vam je, sa gogilijem na celu, veoma visok.
Што ти имаш поган језик, али шта очекивати од оног ко заговара једну болесну идеологију.

Neće moći poštene žene da svrate u kafanu.

Bolje da piše ''kod budnog sina'' i tako ste svi disleksični
i čitate kako vam je volja...
Јао извини ситан фонт ми био, а нисам ставио цвике😁. Сем тога заблуда има разних врста, а не само она на коју помисле поштене жене😁.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back