Konačno se tuži izrod Kandićka

nekima je sve dzabe,lakse imulazi u .... i sada je ona kriva sto je sud upozorila da je jednoj osobi istkao mandat. a sta bi bilo da je sud postovao mandat i da je sve smenio na vreme. ili se u srbiji i sudska fotelja drzi dok se ne izvrsi atentat na tebe a breeeeee

I bez drekanja na temi, nevidim zašto vičeš na mene, ko ti kriv što se pobunila cela sudska komora!

Šta je zabranjeno?
vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije: Krstarica zadržava pravo da upozori druge korisnike na potencijalno uvredljiv sadržaj ili da ga trajno ukloni.
http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390&lang=

OK. u pravu si, doduse ja nisam mislio bukvalno, ali neki rekose da sam promasio temu, i ja ... ali povlacim ono slepci, nije trebalo. i necu vise oko ove teme, jer vidim da vam je cilj ljubav tako da vas ostavljam pa se volite i sirite dobre medjuljudke odnose prema kandicki i ostalima
ps. nikad ne reci nikad

OK. u pravu si, doduse ja nisam mislio bukvalno, ali neki rekose da sam promasio temu, i ja ... ali povlacim ono slepci, nije trebalo. i necu vise oko ove teme, jer vidim da vam je cilj ljubav tako da vas ostavljam pa se volite i sirite dobre medjuljudke odnose prema kandicki i ostalima
ps. nikad ne reci nikad

sa onim sto si naveo kao glavni deo cele vesti ja i mislim da si promasio temu...naravno da bi neko trebao da odgovara i za taj deo koji si ti naveo ali nije relevantno za ovu vest. mozda kao druga tema...doduse, na x tema se odluta ali ...nazvati nekoga "osobom sa nemogucnoscu koriscenja cula vida" je bas...;)

Back