Konačno potvrđeno Hitlerovo poreklo? Mrzeo ih je, a i sam je bio „njihov“

Колико се сећам узорком пљувачке пронађено је афричко порекло.
Црногорац који је као гост јутарњег програма објавио ону вест са калифорнијског универзитета да Црногорци , Срби и Хрвати Босанци испитаници воде 60% порекла од једног човека 200 година пре Христа остатак од његових ближих сродника. Рекао је да је поносан што припада генерацији која говори српскохрватским језиком. На питање о Хитлеру потврдио је јеврејско порекло као и то да су ДНК тестирање Јевреји први сазнали али су чували у тајности колико су могли јер им то није било никако драго.

Черчил јесте у мемоарима записао да је постојао покушај депортације Јевреја из Европе бродовима а да је Британија држала под окупацијом Палестину и то није дозволила.
Истина је да се Хитлер изјаснио као непријатељ европских Јевреја и неко ко жели да среди европско питање а не непријатељ Јевреја уопште!

Немогуће је одвојити први светски од другог данас и на емисајама на History говоре да је крај првог било заправо примирје и предах пред други.
Што се тиче јеврејског питања баш у првом Британци су се латили решавања јеврејског питања у Палестини коју су окупирали и оснивање јеврејске заједнице са посебним правима унутар Палестине.Други светски је заокружио процес зашто је Черчил дозволио масовна жртвовања а изјаснио се у мемоарима да је знао за све је посебно питање за злотворе и српског рода.

Принцеза Јелисавета Карђорђевић је изјавила поносно да има крви свих европских краљевских динстија осим енглеске.
По њеном говору се стиче утисак да више мрзи Енглезе од самог Хитлера и да после устанка у Србији као помоћ у наоружавању су послали брод пун ћурки као за Thanks giving day!
До је био ударац за читаву краљевску обитељ коју је она као дете осетила са својим родитељима , касније је много приче посветила Павлу Карђорђевићу и његовом лукавству када му је Хитлер демонстрирао војну снагу , тражио да види још шта се крије иза тенковских јединица , да ли су мобилни тражио је да се покрену неку одаљени тенкови у позадини и покушао је да прецизно извиди стварну снагу и бројност Хитлерових јединица а ја пре тога нисам знао да је била очевидац догађаја.

Наиме као што је Господ пророковао Јеврејима " Биће шкргут зуба у персијским пећима".
Сви ти шзо налазе оправдање за масовне злочине и величају овакве поступке ради сопствене политичке некоректности бих пржио на тихој ватри с тога хвала Богу да нисам владар или неки моћник јер бих за хитлеровце био Хитлер!

Koliko sam citao, V13 je evropska mutacija hg E. Nista i dalje ne dokazuje jevrejsko poreklo, ja ovde vidim samo spekulacije.

Јевреји имају разне хаплогрупе, укључујући E1b1b1 у оквиру које имају и грану V13 али и друге гране.

582340

Јашта сам нег' био.

Хитлер је био E-V13, што ће рећи да га је правио Шиптар или Јеврејин ran, а прије ће бити ово друго.

Cekaj bre Hitler nikad nije bio testirani su njegovi rodjaci iz oceve familije. Ako bi bio vanbracno dete onda ne bi imao njegovu haplogrupu.
s
Reko sam ti preterujes mogucnost haplogrupa.

Cekaj bre Hitler nikad nije bio testirani su njegovi rodjaci iz oceve familije. Ako bi bio vanbracno dete onda ne bi imao njegovu haplogrupu.
s
Reko sam ti preterujes mogucnost haplogrupa.
Cekam ja bre, da ponovo pročitaš uvodni tekst. Grosfater je bitan. Fater je u redu, i on je bio mandov, ali njegov je.

Back