al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
pa ja sam rekao da bi u tom slucaju bilo najmanje milion io srpskih ratnika , a ne 10 ili vise miliona koliko nas ima ukupno ,znaci da je samo svaki deseti ratovao sto bi moralo da bude bar toliko vojno sposobnih, a vrlo verovatno i vise ,mislim znam ja da si ti covek malo zaostao i ogranicen i da verujes u sve i svasta , ali podaci nam govore da je ratovao poprile svaki 100-ti Srbin , a ako je za tebe to "svi Srbi " onda to objasnjava tvoje mentalno stanje .xaxaxaxa
Vredjanjem pokusavas da opravdas svoju glupost
Decko pusti me tvog generalizujuceg etiketiranja.
Kada veoma dobro znamo da se RS nije pomagala od poreza gradjanja nego iz dobrovoljnih fondova.
ALI NAJJACE JE STO SAM ZNAO KAKO CES POKUSATI DA SE IZVUCES-POREZOM IZ ZARADA SE FINANSIRALA RS
Jeste svi srbi su su ratovali protiv muslimana,a ako ti meni hoces da prikacis da sam mislio na bebe,starce i zene to vec dovoljno govori o tvojoj nemoci
Ti si pametni izjavio da su muslimani iz sandzaka placali srbe u bosni(sto si sada i potvrdio) a srbe si nazvao stranom vojskom dok su muslimani iz srbije pomagali i isli u srpske dobrovoljce u RS
Evo da ti ja objasnim nesto pametni-srbi i srbija su finansirali srbe u RS,a muslimani iz srbije i sveta muslimane u bosni,i da se shvati tako nesto dovoljno je i osnovno obrazovanje......koje nadam se da posedujes?ili ne?
i mani se vredjanja,nego nauci nesto sinak.![]()
ajd samo ti uzivaj sa svojim drugarima u glavi