Konacno mezar za Strpce...

xaxaxaxa
Vredjanjem pokusavas da opravdas svoju glupost:hahaha::rotf::rotf::super:
Decko pusti me tvog generalizujuceg etiketiranja.
Kada veoma dobro znamo da se RS nije pomagala od poreza gradjanja nego iz dobrovoljnih fondova.

ALI NAJJACE JE STO SAM ZNAO KAKO CES POKUSATI DA SE IZVUCES-POREZOM IZ ZARADA SE FINANSIRALA RS :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Jeste svi srbi su su ratovali protiv muslimana,a ako ti meni hoces da prikacis da sam mislio na bebe,starce i zene to vec dovoljno govori o tvojoj nemoci :mrgreen:

Ti si pametni izjavio da su muslimani iz sandzaka placali srbe u bosni(sto si sada i potvrdio) a srbe si nazvao stranom vojskom dok su muslimani iz srbije pomagali i isli u srpske dobrovoljce u RS :hahaha::rotf:

Evo da ti ja objasnim nesto pametni-srbi i srbija su finansirali srbe u RS,a muslimani iz srbije i sveta muslimane u bosni,i da se shvati tako nesto dovoljno je i osnovno obrazovanje......koje nadam se da posedujes?ili ne?

i mani se vredjanja,nego nauci nesto sinak.:ok:;)
pa ja sam rekao da bi u tom slucaju bilo najmanje milion io srpskih ratnika , a ne 10 ili vise miliona koliko nas ima ukupno ,znaci da je samo svaki deseti ratovao sto bi moralo da bude bar toliko vojno sposobnih, a vrlo verovatno i vise ,mislim znam ja da si ti covek malo zaostao i ogranicen i da verujes u sve i svasta , ali podaci nam govore da je ratovao poprile svaki 100-ti Srbin , a ako je za tebe to "svi Srbi " onda to objasnjava tvoje mentalno stanje .
ajd samo ti uzivaj sa svojim drugarima u glavi :bye:

Ти дечко ко да си живиео у Дизниленду...
Ишли су Срби из Србије у Босну да се боре на страни свог народа, као што су ишле и Санџаклије да се боре на страну муслимана, а многи су и остали тамо...
Па Сулејман Угљанин и Расим Љајић су тада били у Алијиној филијали СДА у Новом Пазару..

Ти изгледа још не схваташ, шта је рат, како се радикализује ситуација тада, како људи врло лако постају звери....

Мислиш да у СРЈ, није било свакаквих идеја тада...
Лако је могао Нови Пазар, Пријепоље, Сјеница, Бијело Поље, Пријепоље, Тутин, Пљевље, Рожаје да доживи судбину Вишеграда, Бијељине, Бања Луке за муслимане, као што је и Сарајево, Мостар, Зеница, Тузла итд за Србе...

Него да захвалите тадашњој власти СРЈ што није дозволила да се тај политички радикализам прелије баш у толикој мери преко Дрине, у тим временима...

Navedi mi razlog zbog kojeg su se sandzacke opstine mogle naci na mestu bosanskih gradova?Jel rat bio u Srbiji?Jel Srbija bila u gradjanskom ratu?

Znaci ne daj Boze da se eto opet zarati u BiH,ja koji sam rodjen,skolovan,odrastao u Srbiji,placam porez Srbiji,navijam za reprezentaciju Srbije kad igra,imam srpski pasos i licnu kartu,opet necu biti siguran u svojoj drzavi ?

Navedi mi razlog zbog kojeg su se sandzacke opstine mogle naci na mestu bosanskih gradova?Jel rat bio u Srbiji?Jel Srbija bila u gradjanskom ratu?

Znaci ne daj Boze da se eto opet zarati u BiH,ja koji sam rodjen,skolovan,odrastao u Srbiji,placam porez Srbiji,navijam za reprezentaciju Srbije kad igra,imam srpski pasos i licnu kartu,opet necu biti siguran u svojoj drzavi ?

Ma ne brini, "Bosne" nejma pa nejma ni rata.

Не требаш...Ја сам причао само хипотетички, то се као што видиш није догодило, цела Србија је деведесетих..куповала од вас фармерице и брдо неких ствари које сте шверцовали из Турске, а овамо је била кукњава о некој угрожености...

Poslednja izmena:
Браћо моја овде сам већ банован јер нисам могао да отрпим спрдање са пострадалима.
И сада исто тако кажем свима који се спрдају са нечијим животом и нечијом трагедијом имате ли људскости ,шта је требало да ми Срби идемо од аутобуса до аутобуса и убијамо редом све оне који су друге нације?И кад је рат треба остати човек.
Ало бре у памет се ,не понашајте се ко стока .
Вечан покој жртвама злочина амин.

Kada putujem vozom za Beograd,nikome ne pokazujem ni licnu ni pasos,halo bre ljudi,tu se radi o par kilometara pruge koja igrom slucaja nekim cudom je pripala BiH,i stvarno nemam osecaj da napustam Srbiju,i da napomenem,oni nisu putovali za Sarajevo ili Banja Luku,nego pruga Beograd - Bar,i nisu u pitanju zeleznice BiH (ako uopste postoje :D ) nego zeleznice Srbije...

I kakve veze ima dal su ubijeni sa ove ili one strane granice?

Zar nije jedino vazno da su ubijeni gradjani republike Srbije,tj. ondasnje SRJ ?

Već sam reko da to nema veze i šta mislim (jedino moguće) o tom zločinu.

Ja sam samo dao odgovor nekom ko je pitao jel to bio teroristički napad iz RS na SRJ, kao pandan upadu albanskih terorista na SRJ...Zato sam reko NE.

pa ja sam rekao da bi u tom slucaju bilo najmanje milion io srpskih ratnika , a ne 10 ili vise miliona koliko nas ima ukupno ,znaci da je samo svaki deseti ratovao sto bi moralo da bude bar toliko vojno sposobnih, a vrlo verovatno i vise ,mislim znam ja da si ti covek malo zaostao i ogranicen i da verujes u sve i svasta , ali podaci nam govore da je ratovao poprile svaki 100-ti Srbin , a ako je za tebe to "svi Srbi " onda to objasnjava tvoje mentalno stanje .
ajd samo ti uzivaj sa svojim drugarima u glavi :bye:

Druze nemoj se ljutiti na mene zbog sebe samog,ali opet lupas gluposti,i sto je najgore ne prestajes.
Svi srbi iz srbije su i ratovali protiv nato-a ali svakako nisu svi srbi mobilisani,ako to ne razumes zao mi te je.
Ako neko ubije nekog sto je srbin,i ako srbin ubije nekog muju samo sto je muja i pritom krenu 100.000 srba iz srbije u rat,to doslovno znaci svi,ali sta ja tebi objasnjavam kada si malopre izjavio da su muslimani iz srbije dobrovoljno finansirali srbe iz srpske protiv muslimana i cak isli u dobrovoljce.

Mislim........zao mi te je .......iskreno govoreci.:sad2:

Bices,sto neces.
Ali vi sami sebi kopate jamu.
Vas ama bas niko ne napada,ali koliko ste puta u novom pazaru na stadionu podigli zastavu ovk?
i ko zna sta jos.........

Back