Konačno da im vidimo leđa

apolid:
E ovo je vec laganje za tri medalje.

Srdjan Milivojevic je dobio jedan od najjacih aplauza, a jedino ko je hteo da propadne od blama su radikali. Tomislav Nikolic je izasao i poceo da zakureta u fazonu, ko je Milivojevic da njemu nesto prigovori kada taj Toma Nikolic ima toliko lupetanja u skupstini da od toga moze da se napravi 10 knjiga...

Potopio ga je tamo gde je najtanji. Sa radikalima tako i treba. Drugacije nema smisla.
Ja se plašim za tebe i da je ono što si napisao zaista ono u šta veruješ. Mislim da bi trebao da se obratiš nekom za pomoć ako je tako.
Ne verujem da iko ko je slušao S. Milivojevića misli da je on normalan. Svi se u sali ubiše od smeha a i mi koji smo gledali. Ono treba pustiti ponovo da se nasmejemo s vremena na vreme i da ne zaboravimo kakvi sve ludaci mogu doći u skupštinu uz pomoć DSa i LDPa ako se ne uvede obavezan lekarski pregled pre postavljenja za poslanika i bilo koju odgovornu funkciju. ( Viđao sam svakakve ali ovaj je školski primer).

apolid:
A uvek sam se pitao ko ocenjuje teme...
m055.gif

Strela:
Да, стварно, у којој је фрци био Динкић... :-D

(А ти као не знаш зашто!?) :-D

Pa, ja mislim da su pare u pitanju jer sa Tominim izborom odose i nase nade da ce neko u ovom svetu ozbiljno da nas shvati,a ko bi maloumnom narodu uopste i dao neku lovu i pomogao da se izvuce iz ovog s..nja?
Cestitam radikalima!A sto se tice DS -sve ste ovo dragi moji vrlo zasluzili pa sad gospodine Tadicu slobodno kohabitujte sa Kostunicom!!!

nactu:
Pa, ja mislim da su pare u pitanju jer sa Tominim izborom odose i nase nade da ce neko u ovom svetu ozbiljno da nas shvati,a ko bi maloumnom narodu uopste i dao neku lovu i pomogao da se izvuce iz ovog s..nja?
Cestitam radikalima!A sto se tice DS -sve ste ovo dragi moji vrlo zasluzili pa sad gospodine Tadicu slobodno kohabitujte sa Kostunicom!!!

Ти то говориш у своје име? :-D

Englez:
:lol: Ne, to je reklama za cirkus u Skupštini. Predstava je bila uverljiva, sada je dokazano ko je sa kim. Radikali i ostali njegovi istomišljenici iz raznih partija su ličili na one pevaljke iz Granda, skinuli su se i ogolili do kraja, golotinja i perverzija.
E pa žao mi je ali ne gledam takve stvari kao što je taj Grand, to je ipak vaš nivo vi se u to bolje razumete pa očekujem da znate kako izgleda.

Back