Ilija Đurđanović
Početnik
- Poruka
- 5
Zovu se potkovaniji u ovoj oblasti koliko je ostvariv ponovo na ovim prostorima, jer je kapitalizam ocigledno neostvariv. Slusam sve sugestije. Bez mrznje molim. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ја сам комуниста и дао бих свој живот да се успостави комунизам, могућ је насилном револуцијом и уништењем класног друштва једном и заувек
ја сам комуниста и дао бих свој живот да се успостави комунизам, могућ је насилном револуцијом и уништењем класног друштва једном и заувек
"Nijedno zlo koje komunizam tvrdi da leči, nije gore od samog komunizma."
Borislav Pekić
Nezna taj dalje od nosa.
Pekić je najpametniji covek u istoriji srpskog naroda.
Nikad čuo za njega verovatno nezna gde je šupalj.
To sto ti nikada nisi cuo za Borislava Pekica mnogo vise govori o tebi nego njemu.
Da je samo imao žensko ime verovatno bi se više interesovao,i znao bi.
Ti nisi svestan koliko se blamiras time sto nikada nisi cuo za Borislava Pekica.
Kakvo blamiranje Gospodine,ja ne vodim računa ko je neki bozađžija.Takvih se treba kloniti.
Ti si nula u poredjenju sa Pekicem.
Moguće u poređenju samnom ali Bogami u poređenju sa Brozom nikakav kalibar.
Broz je osnovao logore smrti u kojima je bilo i dece
https://sites.google.com/site/nemci...id-nad-podunavskim-nemcima-1944---48-deo-peti
Kakve zlocine je pocinio Pekic?
Zovu se potkovaniji u ovoj oblasti koliko je ostvariv ponovo na ovim prostorima, jer je kapitalizam ocigledno neostvariv. Slusam sve sugestije. Bez mrznje molim. Hvala.
Kapitalizam je humano uredjenje, mi vidimo na primeru Srbije i mnogih zemalja gde su Ameri doneli demokratiju bombama.
Kapitalizam je humano uredjenje, mi vidimo na primeru Srbije i mnogih zemalja gde su Ameri doneli demokratiju bombama.