Комунистичка Партија Србије- Јошка Броз

какве шансе има у политици?

• Ukupno glasova
    39
  • Anketa je zatvorena .
A sto, bre, prijatelju?

Pa ja ga slusao ne TV-u i bas pametan neki covek...

Prica da sve bude jednako i za narod i da nema vise siromastva u svetu i Miskovica i tajkuna i tako to...

Sto? Jel' ti ne bi voleo tako da bude? :dontunderstand:
Gledajući profil naših političara koji su na vlasti on je ok,ideje koje propagira aktuelne su vekovima(kod nas nisu u modi),verujem u njegovu iskrenost s obzirom ko mu je otac što bi bilo obavezujuće za svakog normalnog čoveka a prilikom jednog intervjua činilo mi se da nema loše namere tako da mislim da je on jedno osveženje...ništa loše

djindjic se ceo zivot borio protiv gamadi kao sto su brozovi komunisti

%C4%90in%C4%91i%C4%87-petokraka_velika-18754-1-2.jpg

Brozu nije dovoljno sto nesmetano drzi kafane po beogradu , nego bi se jos i politikom bavio . Koliko jos AP , treba od Srbije da se napravi i koliko jos krvi treba Srbi da prospu , da se opamete . nadam se da nece dobiti vise of 15 glasova ukupno .
Sigurno će biti više,ne boj se...a ovo sa Vojvodinom nema veze sa njim,to je izdaja aktuelne vlasti

Sigurno će biti više,ne boj se...a ovo sa Vojvodinom nema veze sa njim,to je izdaja aktuelne vlasti

A ko je napravio u opste obe AP u Srbiji ?
Njegov Deda , ili ko drugi ?
Kako im ne ppade na pamet da prave pokrainu od IStre , ili od Kninske kraine ...

Kad je Titu , Mosa Pijade rekao da bi i Srbi u Hrvatskoj trebali da imaju autonomiju, tuta ga je oterao u majcinu ...

Sa Dede na unuka .

Poslednja izmena:

Back