Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Gledajući profil naših političara koji su na vlasti on je ok,ideje koje propagira aktuelne su vekovima(kod nas nisu u modi),verujem u njegovu iskrenost s obzirom ko mu je otac što bi bilo obavezujuće za svakog normalnog čoveka a prilikom jednog intervjua činilo mi se da nema loše namere tako da mislim da je on jedno osveženje...ništa loše
Ruska komunisticka parija dala pare za razvoj ove partije u Srbiji..
Ebo uverenja dje su pare..
Imaju veli budzet pa se nadam da ce me neki deo zakaciti
Brozu nije dovoljno sto nesmetano drzi kafane po beogradu , nego bi se jos i politikom bavio . Koliko jos AP , treba od Srbije da se napravi i koliko jos krvi treba Srbi da prospu , da se opamete . nadam se da nece dobiti vise of 15 glasova ukupno .
Brozu nije dovoljno sto nesmetano drzi kafane po beogradu , nego bi se jos i politikom bavio . Koliko jos AP , treba od Srbije da se napravi i koliko jos krvi treba Srbi da prospu , da se opamete . nadam se da nece dobiti vise of 15 glasova ukupno .
A ko je napravio u opste obe AP u Srbiji ?
Njegov Deda , ili ko drugi ?
Kako im ne ppade na pamet da prave pokrainu od IStre , ili od Kninske kraine ...
Kad je Titu , Mosa Pijade rekao da bi i Srbi u Hrvatskoj trebali da imaju autonomiju, tuta ga je oterao u majcinu ...
Uci ce u parlament zato sto jos postoji degenerika iz doba jure (penzionera) i mafijasa (njihovih sinova) koji su se nakrali za vreme Broza,pa ce sad pokusati ponovo da se ogrebu! Gde je opcija osakatiti,ubiti?