Комунисти заузели Министарство финансија Грчке

а кад сам ја рекао да је мој посао тежак? уговори, тужбе, жалбе, молбе, тестаменти и остала писмена не захтевају ни послодавца ни фиксно радно време. могу да пишем поднесак и да дискутујем са тобом. а шта ти радиш док дискутујеш са мном? не радиш ништа. а радно време пролази, а ти примаш плату.

Нашао се ко ће да прича о паразитизму - адвокат :hahaha:
Па ви сте, бре, паразити сваког система.

Не, морамо оштро окренути леђа било каквом левичарењу и радничким партијама.

Срби ће увек бити левичари, јер левичарење омогућава да овакви као Агарта сисају државну сису, а не раде ништа.

но, зато треба укинути демократију, приватизовати државна предузећа, отпустити нераднике и смањити порезе :)

тако и у Грчкој, тако и у Србији. то је једини пут ка оздрављењу.

Poslednja izmena:
Срби ће увек бити левичари, јер левичарење омогућава да овакви као Агарта сисају државну сису, а не раде ништа.

но, зато треба укинути демократију, приватизовати државна предузећа, отпустити нераднике и смањити порезе :)

тако и у Грчкој, тако и у Србији. то је једини пут ка оздрављењу.

Није демократије за људе који је схватају као анархију.

Imagine, radnici koji suodlucuju, da ne kazem "participiraju" u odlucivanju i dobiti poduzeca, poticani na kreativnost i inventivnost-bez toga ne bi bilo niti najljepseg modela Harley-Davidsona-, predstavnicki domovi kao odraz stvarnog stanja drustva u kojem je obrazovanje dostupno svakome, zdravstvena zastita obavezna..pa, zar taj kapitalizam nije bolji od bilo kojeg neuspjelog modela komunizma do sada?!

Ниједан модел комунизма никад није успео, па неће ни нови.

То је просто погрешан друштвени и економски модел.

Да. То знамо... И, шта?

Да ли више данас, после свега, вреди та стара подела на левицу и десницу, кад сви заправо имамо једнога истог непријатеља?

Zapravo je davno prevaziđena ta podjela... ali kad se ostaci samoupravnog socijalizma spoje sa istočnjačkim hedonizmom koji su Turci donijeli i urođenom dinarskom lijenošću, otporom ka novim stvarima itd. onda to sve ima katastrofalne posljedice... e to je ono o čemu Nosfi i Statler pričaju... mada oni malo pretjeruju... imamo mi i drugih problema...

да, комунисти су добри и племенити. али ето, на несрећу нађе се међу њима понеки зли комуњара па су зато дошли на рђав глас :lol:

Милунка, врло те поштујем као особу, зато ћу се уздржати од грубих речи.

:dzentlmen:
А ја на ово могу само да кажем да је врло ружно од тебе што си и помислио на ""грубе речи", само зато што сам изнела пуку чињеницу.

Да ме уистину поштујеш, уздржао би се од оваквога поста...

И ти, биће, имаш проблем с чињеницама. (Које сам у претходном посту поменула - ко је био против агресије на СЦГ)...

Дакле, овакав твој пост, ја већ сматрам за увреду...

А ти размисли о својој острашћености...

Пре свега као човек, с домаћим васпитањем, и, још увек желим да верујем, добронамеран...

И, понављам, све то важи ако заиста ниси за НАТО и његове наредбодавце.

Zapravo je davno prevaziđena ta podjela... ali kad se ostaci samoupravnog socijalizma spoje sa istočnjačkim hedonizmom koji su Turci donijeli i urođenom dinarskom lijenošću, otporom ka novim stvarima itd. onda to sve ima katastrofalne posljedice... e to je ono o čemu Nosfi i Statler pričaju... mada oni malo pretjeruju... imamo mi i drugih problema...

"Причају", али под идеолошком острашћеношћу... Нестрпљиво, површно гледање...

Некима од њих још увек опраштам, јер у бити осећају суштину ствари, само то не артикулишу сасвим како треба, услед поменутих фактора...

Шта има "катастрофалне последице"? Ваља конкретно и прецизно навести, шта заиста има рђаве последице, а шта је добро у томе ...

То што је неко присвојио име "комуниста" не значи да је он то уистину.

Ух...

Стварно ми је више понекад мука да овде , на неком пдф "политика", објашњавам неке ствари које бисте требали сами да спознате...

Но, ја рекох своје...

Неком довољно...

Biti KOMUNISTA je ponos i dika!

Biti KOMUNISTA znaci boriti se za socijalnu pravdu, za pravo na pristojan zivot svakog pojedinca.
Biti KOMUNISTA znaci boriti se protiv kapitalisticke eksploatacije radnika i seljaka.

Biti KOMUNISTA znaci biti protiv istopolnih brakova - konkretno u Grckoj. Za to vreme KAPITALISTI trucaju o Bogu i Hriscanstvu.
Bogu su miliji KOMUNISTI od alavih KAPITALISTA....

Najljuci protivnici KOMUNISTA su kapitalisti i fasisti, zato sto su braća rođena.... KAPITALIZAM = FAŠIZAM!

Biti KOMUNISTA je ponos i dika!

Biti KOMUNISTA znaci boriti se za socijalnu pravdu, za pravo na pristojan zivot svakog pojedinca.
Biti KOMUNISTA znaci boriti se protiv kapitalisticke eksploatacije radnika i seljaka.

Biti KOMUNISTA znaci biti protiv istopolnih brakova - konkretno u Grckoj. Za to vreme KAPITALISTI trucaju o Bogu i Hriscanstvu.
Bogu su miliji KOMUNISTI od alavih KAPITALISTA....

Najljuci protivnici KOMUNISTA su kapitalisti i fasisti, zato sto su braća rođena.... KAPITALIZAM = FAŠIZAM!

ЛОЛ, да, зато су све ваше државе успеле, а капиталистичке су пропале.

Бај д веј, што сви мрзите истополне бракове?

Човек са твог аватара их сасвим исправно подржава.

Poslednja izmena:
ЛОЛ, да, зато су све ваше државе успеле, а капиталистичке су пропале.

Бај д веј, што сви мрзите истополнбе бракове?

Човек са твог аватара их сасвим исправно подржава.

Kapitalisticke drzave nisu propale ali covecanstvo propada.
Sebicnost, alavost, egoizam ... pobedili su pravdu, humanost, covekoljublje.... na kraju, ljudi su razapeli Hrista a ne vanzemaljci (sa tvog avatara) ;)

Sebicnost, alavost, egoizam ... pobedili su pravdu, humanost, covekoljublje.... na kraju, ljudi su razapeli Hrista a ne vanzemaljci (sa tvog avatara) ;)

Kad pogledaš objektivno, što više kapitalizma, to je više pravde, humanosti, čovekoljublja........

Не, пази, капиталистичке државе су најхуманије земље на свету.

Сад су почеле да посустају јер су увеле превише левичарских елемената.

Само су комунистичке земље такве какве си описао.

Можда је проблем што живиш у једној, па мислиш да је цео свет такав.

Није, што мање социјализма мање је и туге и беде.

- - - - - - - - - -

Nije zbog zla,komunizam je jedini ispravan drustveni model.

Није.

То је друштвени модел који фурају лузери, јер морају да отимају силом.

Јер милом не могу ништа да зараде, јер не поседују никакве квалитете.

Зар ти не би било лепше да све што зарадиш остане теби, него да те држава одере троструким ПДВ-ом, порезима и доприносима?

Не, пази, капиталистичке државе су најхуманије земље на свету.

Сад су почеле да посустају јер су увеле превише левичарских елемената.

Само су комунистичке земље такве какве си описао.

Можда је проблем што живиш у једној, па мислиш да је цео свет такав.

Није, што мање социјализма мање је и туге и беде.

- - - - - - - - - -

Није.

То је друштвени модел који фурају лузери, јер морају да отимају силом.

Јер милом не могу ништа да зараде, јер не поседују никакве квалитете.

Зар ти не би било лепше да све што зарадиш остане теби, него да те држава одере троструким ПДВ-ом, порезима и доприносима?

drakula_co.jpg

U kapitalizmu ovaj je predstavljen pozitivan ali nesrecan lik :roll: Nosferatu!
Samo da raskrinkamo pricu koju kapitalisti pustaju o Bogu i Hriscanstvu.

Back