gost 202584
Poznat
- Poruka
- 7.235
Ili samo pluta.
и ти си инертан...
у оквиру путоказа...
чула и нагона.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili samo pluta.

и ти си инертан...
у оквиру путоказа...
чула и нагона.
:jok...mogu da komuniciram sa kim god hocu,naravno to je dvosmerna ulica...ako taj neko ne želi kontakt ok.i to je za ljude...ponekad u drushtvu znam da budem cutljiva,narochito ako mi tema nije bliska ili ne znam shta bih rekla...msm.bolje cutati nego lupetati,inache mogu i sa prosjakom i sa Carom,taka sam po celom telu...
...ajd ne zezaj,pa tako se kaze za one koji nemaju frku ni od koga...Voleo bih da vidim to sa carom. Ajd ako mežeš.

A ko nije?
духовност.
...ajd ne zezaj,pa tako se kaze za one koji nemaju frku ni od koga...

...pa da komunikaciju pochnem sa tonom...mada su pochetni koraci uchinjeni ono ne znache nishta ako se ne nastave...a mene bash mrzi da objashnjavam daljeMa pređi sa reči na dela.

...pa da komunikaciju pochnem sa tonom...mada su pochetni koraci uchinjeni ono ne znache nishta ako se ne nastave...a mene bash mrzi da objashnjavam dalje
...stvarno...Pa što onda objašnjavaš? Nemoj da zamaraš vijuge i prste. A ja se samo zezam.

Ko je taj?
Pitanje je sasvim umesno ako na pitanje - ko nije? Odgovaraš sa - duhovnost.
Da li ponekada imate problema sa komunikacijom? Bilo da se radi o bliskim osobama ili s nekim koga ste tek upoznali. Da li Vam se dogodi da jednostavno kao da Vam neko zaveže jezik?