gost 202584
Poznat
- Poruka
- 7.235
Ili samo pluta.![]()
и ти си инертан...
у оквиру путоказа...
чула и нагона.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili samo pluta.![]()
и ти си инертан...
у оквиру путоказа...
чула и нагона.
:jok...mogu da komuniciram sa kim god hocu,naravno to je dvosmerna ulica...ako taj neko ne želi kontakt ok.i to je za ljude...ponekad u drushtvu znam da budem cutljiva,narochito ako mi tema nije bliska ili ne znam shta bih rekla...msm.bolje cutati nego lupetati,inache mogu i sa prosjakom i sa Carom,taka sam po celom telu...![]()
...ajd ne zezaj,pa tako se kaze za one koji nemaju frku ni od koga...Voleo bih da vidim to sa carom. Ajd ako mežeš.
A ko nije?
духовност.
...ajd ne zezaj,pa tako se kaze za one koji nemaju frku ni od koga...![]()
...pa da komunikaciju pochnem sa tonom...mada su pochetni koraci uchinjeni ono ne znache nishta ako se ne nastave...a mene bash mrzi da objashnjavam daljeMa pređi sa reči na dela.![]()
...pa da komunikaciju pochnem sa tonom...mada su pochetni koraci uchinjeni ono ne znache nishta ako se ne nastave...a mene bash mrzi da objashnjavam dalje![]()
...stvarno...Pa što onda objašnjavaš? Nemoj da zamaraš vijuge i prste. A ja se samo zezam.
Ko je taj?
Pitanje je sasvim umesno ako na pitanje - ko nije? Odgovaraš sa - duhovnost.
Da li ponekada imate problema sa komunikacijom? Bilo da se radi o bliskim osobama ili s nekim koga ste tek upoznali. Da li Vam se dogodi da jednostavno kao da Vam neko zaveže jezik?