Komunikacija

:jok...mogu da komuniciram sa kim god hocu,naravno to je dvosmerna ulica...ako taj neko ne želi kontakt ok.i to je za ljude...ponekad u drushtvu znam da budem cutljiva,narochito ako mi tema nije bliska ili ne znam shta bih rekla...msm.bolje cutati nego lupetati,inache mogu i sa prosjakom i sa Carom,taka sam po celom telu...:zpozdrav2:

:jok...mogu da komuniciram sa kim god hocu,naravno to je dvosmerna ulica...ako taj neko ne želi kontakt ok.i to je za ljude...ponekad u drushtvu znam da budem cutljiva,narochito ako mi tema nije bliska ili ne znam shta bih rekla...msm.bolje cutati nego lupetati,inache mogu i sa prosjakom i sa Carom,taka sam po celom telu...:zpozdrav2:

Voleo bih da vidim to sa carom. Ajd ako mežeš.

Da li ponekada imate problema sa komunikacijom? Bilo da se radi o bliskim osobama ili s nekim koga ste tek upoznali. Da li Vam se dogodi da jednostavno kao da Vam neko zaveže jezik?

naravno. ali ne smatram to problemom..smenjuju mi se periodi kad previše i premalo (pa skoro uopšte) pričam..al' se zato uvek nadam da taj period ćutanja neće da me strefi usred ispitnog roka :malav:

cesto me shvate pogresno. mada sam sklona da skrecem sa toka misli sa strane pa da se vracam...verovatno da ne uoblicim lepo u neki okvir vec samo onako tece ...
kako mislim i osecam...

Back