gljivaludara25
Početnik
- Poruka
- 9
Da li ponekada imate problema sa komunikacijom? Bilo da se radi o bliskim osobama ili s nekim koga ste tek upoznali. Da li Vam se dogodi da jednostavno kao da Vam neko zaveže jezik?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ponekada imate problema sa komunikacijom? Bilo da se radi o bliskim osobama ili s nekim koga ste tek upoznali. Da li Vam se dogodi da jednostavno kao da Vam neko zaveže jezik?
Nesigurnost u svoje znanje. Proširi vidike. Za početak iz rečnika nauči pravo značenje svakoj riječi za koju nijesi siguran da ga znaš. Posle ćeš premašiti i nivo naših ekspertnih političara!Cini mi se da imam veci problem sa odabirom reci u komunikaciji. Ljudi cesto ne razumeju sta sam hteo da kazem. A ponekad mi se i jezik zaveze, ali je to iskljucivo kada ne znam sta da odgovorim doticnoj osobi. Nemam strah nego jednostavno kao da ne razumem pitanje.
Nesigurnost u svoje znanje. Proširi vidike. Za početak iz rečnika nauči pravo značenje svakoj riječi za koju nijesi siguran da ga znaš. Posle ćeš premašiti i nivo naših ekspertnih političara!![]()
nemam...imam suprotan problem, previše komuniciram
Naravoučenije: Ne zavezujte jezik da ne bi morali da ga odvezujete.Od par casica mi se odveze jezik, a od flase mi se zaveze.![]()
Naravoučenije: Ne zavezujte jezik da ne bi morali da ga odvezujete.![]()
Zašto "problem"?
Muškarac koji mnogo priča je komunikativan.
Žena koja mnogo priča je brbljiva.
Prepisano iz udžbenika KOMUNIKACIJA za visoku školu. Majke mi...![]()