Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Pusti, Sunči, vidiš da se obruč steže. Tuku za 60 dinara, a pedere su razvozili po kućama o našem trošku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E a zanš šta je fora. Dođe mi da pođem jednom ranije od kuće pa siđem u Ruskoj, pređem ulicu i slikam ih "on dejlajt" a znaš šta me jedino sprečava....
Žao mi da mi ne polome fotoaparat
Dala sam prošle godine skoro pola plate za njega (7000)
Оригинал поставио waterpolista![]()
![]()
Вараш се,и ми итек како има статус службеног лица
![]()
Не лупај јадна небила,ниђе да их туку ЈЕР НЕМА ОДОБРЕЊЕ ОВЛАШЋЕЊЕ ДА ТУКУ ЉУДЕ
![]()
Ком.Полиција у оба случајева НЕМАЈУ овлашчење да туку људе у аутобусу ни ван аутовуса
![]()
ja sam crnogorac a srpski ne znam bas
О да, то јке сада по Вашем новом Монтенегринском правопису!
Зато не треба да кријеш праву локацију, знали бисмо да си отуд и небисмо коментарисали. Овако, одосмо до кажипрста!
Meni su pola godine maltene, kampovali ispred vrata, zbog kera koga smo vezali ispod terase, a usvojila ga cela zgrada(sem jedne "gospodže", koja je redovno slala prijave) i napravili mu zajedničjki kućicu, naravno, ispred moje terase, jer smo u prizemlju.Svakih 4 dana su dolazili po potpise stanara sa sve pečatom predsednika kućnog saveta???Nije mi bilo jasno, ako nsmo im 1, 2,3,x-i put davali dokumenta, čemu sve to i kakva je to organizacija posla.Kad sam se požalila na dotičnu komšinicu(pacijenta Laze) koja mi baca uredno i redovno kese sa đubretom ispod prozora, 'ladno su me izignorisali.
Moram da napomenem, problem su nam pravili mlađi komunalci(do 30-tak godina), sa kojima smo dolazili do ivice fizičkog obračuna, dok smo sa starijim pripadnicima te "policije", uvek normalno razgovarali.Inače, otkad su odveli kera, nastavila se redovna krađa benzina iz svih automobila, što već godinama ignoriše i regularna policija(samo mi je drago, što su ludaji, pored benzina, odneli i retrovizore i brisače)
Zuta bagra krade milione evra od ovog naroda na dnevoj bazi a sirotinja koja nema za kartu se hapsi kao najgori kriminalci.
Samo iz GSP-a zutaci ukradu godisnje preko 100 miliona evra. GSP je gubitas u rangu zeleznica Srbije, i ako naplacuje "ekonomsku" cenu karte.