hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.152
je l ste ih zvali nekad i zasto i kako je bilo, npr nevaljale komsije. ili je neko zvao zbog vas : ))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komunalna policija je bacanje para na picopev(k)ce, koji lade jaja i mlate praznu slamu.
I da lupaju glupave kazne.
Zenu su kaznili zato sto je sedela na ljuljasci sa detetom i ljuljala se, a dete ima oko 2 godine. Pod izgovorom da to nije za njen uzrast vec da je za decu i da tu ne smeju da sede, zeni su uzeli podatke i pisali prijavu![]()
Ide đurđevdan pa promenite to što ne valja.
Što ta policija ne napravi krug oko ade?
Jutros kad sam prošla biciklom pored jednog kafića, konobar izneo roštiljarnik iz kafića, i ono pregorelo ulje iz njega, sipa u travu pored biciklističke staze.
Oni čiji su kafići bliše plaži, svo đubre iz svojih bašti koje čiste, metlama teraju na plažu a oni koji su bliže biciklističkoj stazi, svoje đuber rasteruju na stazu ili neki čak budu toliko fini i sa staze ga oteraju u travu pored. Svi rade na renoviranju bašti, na sve strane po stazama ima peska, šljunka,
Sticajem okolnosti razgovarala sam sa jednim od njih i saznala da jedino pisu kazne za ljude koji parkiraju auto na travnatim terenima.Bila sam prilicno razocarana jer na moje pitanje da li preduzimaju nesto zbog bacanja smeca na sve strane rekli su da to nije u njihovoj nadleznosti.Pitam se onda sta ce nam uopste takva inspekcija osim sto gradjani i za njih treba da zarade platu.
Колико сам ја чуо (готово) сви су запослени преко везе - партијска књижица, без некаквих посебних квалификација и искуства.
Не раде ништа корисно за грађане, осим што малтретирају најсиромашније слојеве друштва, и
за то, како је иначе то у нашој земљи, дебело су плаћени.
То је моје мишљење, најблаже речено.
И права тема за овај пдф, НЕПРАВДА велика.
jesi li imala neki problem?
Interesuje me do koliko sati se tolerise mozda malo glasnija muzika...? Planiram da pozovem par ljudi za rodjendan i castim u dvoristu. Ne verujem da ce to potrajati ni do 00h, ali ipak da pitam ako neko zna da mi kaze. Naravno, muzika je neizbezna, ali me interesuje od koliko sati pa na dalje komunalna policija dolazi na poziv komsija. Mislim, ne daj Boze da dotle dodje nego cisto da znam. A i cula sam da je pre valjda mogla proslava da se unapred prijavi policiji, ali ne znam sta se time postize, da li je to uopste moguce i gde se to ide ako moze? Hvala!![]()
I da lupaju glupave kazne.
Zenu su kaznili zato sto je sedela na ljuljasci sa detetom i ljuljala se, a dete ima oko 2 godine. Pod izgovorom da to nije za njen uzrast vec da je za decu i da tu ne smeju da sede, zeni su uzeli podatke i pisali prijavu![]()
Lebtejebo, kako samo do 5 AM?Puca komunalnoj policiji
A vala i onoj Dačićevoj. Tako da... OŽEŽI!
Jedina "opasnost" je da ti neki komšija s' bejzbolkom bane na vrata.
A inače po pravilniku kućnog reda i mira od 22 - 05h i 14-17h je zabranjeno "bukiranje"