komunalna policija

Укинути комуналну полицију што пре.

Они су само још један издатак, за и овако празне ''касе'' локалних самоуправа.
А као што нам је и познато ништа се није променило на боље њиховом заслугом.
Колико сам ја чуо (готово) сви су запослени преко везе - партијска књижица, без некаквих посебних квалификација и искуства.
Не раде ништа корисно за грађане, осим што малтретирају најсиромашније слојеве друштва, и
за то, како је иначе то у нашој земљи, дебело су плаћени.

То је моје мишљење, најблаже речено.
И права тема за овај пдф, НЕПРАВДА велика.

Komunalna policija je bacanje para na picopev(k)ce, koji lade jaja i mlate praznu slamu.

i za njihovo finansiranje ( uniforme i dzipove) stiglo mi je resenje za gradsko zemljiste za stan 13000 od toga pola je kamata.Znaci drzali su resenje u fioci kao zelenasi ,ja nisam imao pojma kakve kamate rokaju ao nda opomena pred utuzenje. Lopovi!

Na parkingu kod moje zgrade redovno prolaze kolima i pisu kazne za one koji se parkiraju na travi.Inace i posle ovolikog vremenskog perioda od kad su se pojavili,i dalje mi nije jasno sta oni trebaju da rade,a sta policija.Mislim da i njima nije sasvim jasno sta im je u nadleznosti,a sta nije.

Što ta policija ne napravi krug oko ade?
Jutros kad sam prošla biciklom pored jednog kafića, konobar izneo roštiljarnik iz kafića, i ono pregorelo ulje iz njega, sipa u travu pored biciklističke staze.
Oni čiji su kafići bliše plaži, svo đubre iz svojih bašti koje čiste, metlama teraju na plažu a oni koji su bliže biciklističkoj stazi, svoje đuber rasteruju na stazu ili neki čak budu toliko fini i sa staze ga oteraju u travu pored. Svi rade na renoviranju bašti, na sve strane po stazama ima peska, šljunka,

I da lupaju glupave kazne.
Zenu su kaznili zato sto je sedela na ljuljasci sa detetom i ljuljala se, a dete ima oko 2 godine. Pod izgovorom da to nije za njen uzrast vec da je za decu i da tu ne smeju da sede, zeni su uzeli podatke i pisali prijavu :dash:

Što ta policija ne napravi krug oko ade?
Jutros kad sam prošla biciklom pored jednog kafića, konobar izneo roštiljarnik iz kafića, i ono pregorelo ulje iz njega, sipa u travu pored biciklističke staze.
Oni čiji su kafići bliše plaži, svo đubre iz svojih bašti koje čiste, metlama teraju na plažu a oni koji su bliže biciklističkoj stazi, svoje đuber rasteruju na stazu ili neki čak budu toliko fini i sa staze ga oteraju u travu pored. Svi rade na renoviranju bašti, na sve strane po stazama ima peska, šljunka,

Voziš biciklu...
Jel si prošla pored bungee jumpa? Ima crknuta mačka odma pored (tj.prošle nedelje je bila)

Sticajem okolnosti razgovarala sam sa jednim od njih i saznala da jedino pisu kazne za ljude koji parkiraju auto na travnatim terenima.Bila sam prilicno razocarana jer na moje pitanje da li preduzimaju nesto zbog bacanja smeca na sve strane rekli su da to nije u njihovoj nadleznosti.Pitam se onda sta ce nam uopste takva inspekcija osim sto gradjani i za njih treba da zarade platu.

Sticajem okolnosti razgovarala sam sa jednim od njih i saznala da jedino pisu kazne za ljude koji parkiraju auto na travnatim terenima.Bila sam prilicno razocarana jer na moje pitanje da li preduzimaju nesto zbog bacanja smeca na sve strane rekli su da to nije u njihovoj nadleznosti.Pitam se onda sta ce nam uopste takva inspekcija osim sto gradjani i za njih treba da zarade platu.

I Gradska čistoća kaže kaže da nije nadležna :lol:
A vala i Zelenilo Beograd :lol:
Dal bi se gradonačelnik u svrhu predizborne kampanje bacio na štap i džak :lol:

Колико сам ја чуо (готово) сви су запослени преко везе - партијска књижица, без некаквих посебних квалификација и искуства.
Не раде ништа корисно за грађане, осим што малтретирају најсиромашније слојеве друштва, и
за то, како је иначе то у нашој земљи, дебело су плаћени.

То је моје мишљење, најблаже речено.
И права тема за овај пдф, НЕПРАВДА велика.

Stavljanje na budžet zaslužnih partijskih drugova.

jesi li imala neki problem?

nista nepodnosljivo, ali ima tih sitnih ajd ova buka kad nesto buse i ne smeta. ima recimo neka trepcuca reklama koja bi mogla da ne trepce, ali niko od nas nije nikad zvao ni da prijavi to. ne moraju da ih kazne samo da im kazu. npr mada adaptiras se na sve, dosta toga se ovde ne resava zbog inertnosti i nepovezanosti komsiluka, ali nema ni nekih problema

Meni su do sad 6 puta bili.Mladi, simpatični, ljubazni i očigledno pojma nemaju šta ih je snašlo.Komšinica dilkosava, inaše u svađi sa celom zgradom(pritom, uredno frlja pikavce i omote od čokoladica kroz prozor) prijavila da držimo vezanog kera lutalicu ispod terase, jer smo u prizemlju, pa smo pristali da bude tu i zajednički mu napravili kućicu( i šetamo ga svakodnevno, po dogovoru) jer celom komšiluku čuva auta i od kada je tu nema više krađe benzina i obijanja auta, a bogami ni obijanja stanova(meni 2 puta do sad), a čuva i mačke, jer ostale džumare više ne prilaze, otkad je on tu:D
Rekoše mi da moram da nabavim dozvolu stanara, pitam ih što ja, kad ker nije moj. kažu zato što je ispod moje teraseUsput pitam, šta ćemo sa komšikom koja prijavljuje i divlja i usput nemilice frlja đubre sa terase, kažu, nemaju pojma:D
Ajde, potpisaše svi stanari, sem dilkorane, ali, onda počeše sa novim i novim uslovima.Džaba im govorim da ker nije samo moj, nego cele zgrade(vidi se i po potpisima), kažu, tu je, vi ste dužni, vas su prijavili na ime i prezime.Iznervira se muž, kaže, dobro, odo ja da ga odvežem i boli me uvo šta će biti, a vama neka je bog na pomoći, jer ste kraj naših vrata, pa se još i raspravljate sa nama, a onu kalašturu odoh posle da prikoljem(što ona uredno sluša, sedeći na stepeništu).Otada ih nema, evo, već mesec dana, a šta će biti dalje, ne znam:)

Interesuje me do koliko sati se tolerise mozda malo glasnija muzika...? Planiram da pozovem par ljudi za rodjendan i castim u dvoristu. Ne verujem da ce to potrajati ni do 00h, ali ipak da pitam ako neko zna da mi kaze. Naravno, muzika je neizbezna, ali me interesuje od koliko sati pa na dalje komunalna policija dolazi na poziv komsija. Mislim, ne daj Boze da dotle dodje nego cisto da znam. A i cula sam da je pre valjda mogla proslava da se unapred prijavi policiji, ali ne znam sta se time postize, da li je to uopste moguce i gde se to ide ako moze? Hvala! :)

ne mozesh nishta da prijavish, to je nekad moglo sad' vishe ne... to je sto posto... a mislim da posle 12 ne smesh da pravish buku, al' za to nisam siguran.

a realno ako ti je 18-i skupi 2 i po soma za komunalnu i odvrni muziku i bash te briga :mrgreen:

Bas pre mozda mesec dana,uvece sam cekao drugaricu oko ponoci,i stao na raskrsnici i zapalio cigaru,kad nailaze komarci,njih cetvoro u kolima(utripovali intere),i ja sad stoji i trujem pluca,i oni se parkirase iza mene i cekaju da bacim pljugu na pod...Kada sam zavrsio po propisu sam ugasio pljugu i bacio je u kantu za djubre,u tom trenutku komarac ubacuje u prvu i krece svojim putem...Takodje zbog onih 15 pijanih budala sto se podavise na Adi,ja sad od tih komunalaca ne mogu da pijem pivo na plazi...NEPRAVDA!!!

Interesuje me do koliko sati se tolerise mozda malo glasnija muzika...? Planiram da pozovem par ljudi za rodjendan i castim u dvoristu. Ne verujem da ce to potrajati ni do 00h, ali ipak da pitam ako neko zna da mi kaze. Naravno, muzika je neizbezna, ali me interesuje od koliko sati pa na dalje komunalna policija dolazi na poziv komsija. Mislim, ne daj Boze da dotle dodje nego cisto da znam. A i cula sam da je pre valjda mogla proslava da se unapred prijavi policiji, ali ne znam sta se time postize, da li je to uopste moguce i gde se to ide ako moze? Hvala! :)

Puca komunalnoj policiji :lol:
A vala i onoj Dačićevoj. Tako da... OŽEŽI! :super:
Jedina "opasnost" je da ti neki komšija s' bejzbolkom bane na vrata.
A inače po pravilniku kućnog reda i mira od 22 - 05h i 14-17h je zabranjeno "bukiranje"

Poslednja izmena:
I da lupaju glupave kazne.
Zenu su kaznili zato sto je sedela na ljuljasci sa detetom i ljuljala se, a dete ima oko 2 godine. Pod izgovorom da to nije za njen uzrast vec da je za decu i da tu ne smeju da sede, zeni su uzeli podatke i pisali prijavu :dash:

E sad kad žena više ne sedi u ljuljašci, sad će Srbija da procveta. :rotf:
Dobro je kad je ovako bitan problem rešen. :hahaha:
Mi očigledno nemamo velikih problema.

Back