Komsije...

pa... nemam neke posebne probleme...
inace, ja sam zavucena u jednom kraju... zemunsko dedinje(kalvarija)... sigurno je neko cuo..
zivim u stanu..., ali ''zgrada'' ima citavih 5 stanova.... nekada je to bilo bunker...
iznad zivi neki bracni par sa dva sina... klinci... stariji 7, a mladji 4 godine...
sa njima sam samo na ''cao...cao''
ispod nas ne zivi niko... od skoro... baba je jedna umrla... ona je pravila probleme... nismo mogli nista da radimo u kuci... da moj mladji brat od tetke skoci sa kreveta (jeste klinac mentol..., al ajde)... baba posle dva minuta vec gore da se buni...
hvala Bogu... sada nemamo vise problema... e, odmah pored njenog stana je jedan stan koji sluzi samo kad dodje vlasnik... inace on zivi negde gore u srbiji...

a kada je tu problemi su ovakvi... uglavnom leti dodje... stan nema wc... pa piski u kantu..., kad je napuni istrese tamo negde u zbunje.., a znate gde je zbunje? tamo gde mi kacimo ves... z:hm:
pa kad krene to da isparava... ajoj... to smrdi i gore na ulici... uzas...
opet, hvala Bogu, pa ga je mama napicila zbog toga i hvala Bogu da nije tu cesto...
a ovi skroz dole...e tu je jedan bracni par od 50-ak godina... nemaju decu..uopste....
zena medicinska sestra, a muz radi u opstini Zemun...
s njima smo skroz ok... oni dodju kod nas na kafu... baba i mama kod njih...
zena je malo opsednuta zdravljem i gladovanjem... kao i prirodnim lecenjem... maze se mokracom... deciju je cak i pila... :D
ali je ovako skroz ok zena...malo smesna...:P
a muz... hehe... kad on popije malo rakije... pa pusti na kasetofon radikalske pesme... :lol:
to je cepanje... pa kad krene da peva...
svi ostali su ono... burzuji... uobrazeni.. druzim se ponekad samo sa jednim koji je isao sa mnom u razred... ovi ostali... do vidjenja... :D

hehehe..procitala sam ga ja....xD.....najbolje je ono za vlasnika...xD....boze,taj covek je odvratan....piski u kantu....koju prosipa tek kada je napuni...covece.....uzasss.....

hehehe....ma ludak... ponekad pomislim da mu je mesto u ludnici... :D
valjda ce sad na leto napraviti poljski wc... ali gde niko ne zivi... 30-ak metara od zgrade... ili 40-ak... nmm pojma... :D

ma ne bi se on setio... njemu onako odgovara... nego je moja mama preuzela stvar u ruke...
kad ona napici nekog... z:lol:

divna mama.... z:lol: ...i moja je slicna.....samo ne moze da precuti nista...sto ponekad ide na zivce....z:hm: ....
evo pre oko 3-4 sata dolazila neka baba zbog moje muzike...a prekjuce bili njeni unuci i bacali petarde ispod mog prozora....i mama joj sve to ''nabila na nos''....i evo sad ne pricaju....ccc....

divna mama.... z:lol: ...i moja je slicna.....samo ne moze da precuti nista...sto ponekad ide na zivce....z:hm: ....
evo pre oko 3-4 sata dolazila neka baba zbog moje muzike...a prekjuce bili njeni unuci i bacali petarde ispod mog prozora....i mama joj sve to ''nabila na nos''....i evo sad ne pricaju....ccc....

zato ja mojoj ne govorim ono sto ne zelim da iko drugi zna... Ona to kaze samo tati, ali zato tata... z:D

c c c c
ma i treba tako... ja bih u inat pojacala muziku do daske...z:lol:

Nas dragi komsija iz stana ispod je veoma osetljiv na buku iako ne kapiram kako kad ima oko 70 godina i ocekivalo bi se da ne cuje nista.
U svakom slucaju vec nam je uputio pismo sa svim sto mu smeta :lol: Najvise mu smeta 'jutarnji torpedo kroz stan oko 8h i kasnije kako ko izlazi iz stana'. svasta.

Nas dragi komsija iz stana ispod je veoma osetljiv na buku iako ne kapiram kako kad ima oko 70 godina i ocekivalo bi se da ne cuje nista.
U svakom slucaju vec nam je uputio pismo sa svim sto mu smeta :lol: Najvise mu smeta 'jutarnji torpedo kroz stan oko 8h i kasnije kako ko izlazi iz stana'. svasta.

hahahaha...ja ih takwih imam puna zgrada...znaci zwocaju za swasta...msm matorci...jedna baba iz mog ulaza je skoro gluwa (ili se bar prawi jer nece da se jawlja komsijama i tako to)..ali kada cuje decu koja se ispred igraju...ispsuje im swe po spisku...pitam se kako samo to cuje...z:hm:...z:)

jadna macka....meni se desilo nesto slicno...samo moja je prezivela....a da nije,zadavila bih ja komsiju....i ovako vise ne razgovaram sa njima.... :ljutko:

moja maca je tako zavrsila..:sad2::sad2::sad2:
...ima jedna snajper baba,stalno gleda sta ko po komsiluku radi.a prozor joj je preko puta mojih vrata.I tako stane zena,nema sta da radi pa bulji ko ulazi,ko izlazi,sta radimo...juce sam bila nadrkana pa sam je poslala u 3 lepe...

nije lepo od mene,al' mi je stvarno dosadilo da kad god izadjem iz kuce vidim kako ona bulji u moj ulaz...:besan2:

nema problema.

kod kuce, s obzirom da zivim u kuci i da smo malo rastrkani, a i ne govorimo ni sa kim, problema nema

ovde, isto, niko ne prigovara, ni sa kim nemam nikakv kontakt; ne kukam ni ja kad drugi prave zurke ili kad se komšije odma pored kolju, ne javljaju se ni oni

Back