komsije

komšije, uhhh.

neke određene bih kad bih mogao podvrgao teškom šikaniranju,
za nekima ne bih prstom mrdnuo kada bih video da će da im padne klavir na glavu,
a one najbolje ne poznajem pa ne mogu o njima ništa da kažem.

Molim za pomoć, savet, predlog… bilo šta!

Dakle, uselila mi se neka komšinica u stan iznad pre dva-tri meseca i sve je bilo ok do pre dve-tri nedelje kad je ona očigledno našla nekog je**ca i devojka jednostavno ne prestaje da stenje!
I to toliko stenje da se sve čuje kao da je u sobi do moje. Naime, zvuk mi ne ulazi kroz zidove, već kroz prozore i vrata od terase. Zgrada nije toliko loše izolovana da baš sve čujem. Čujem kad hoda na petama (što je vrlo često, ali mi to ni ne smeta toliko) i kada se dere dok se pare!

Počeo sam posle svih stresova koje sam doživeo ovih par nedelja da se osećam kao da sam neka nadžak-baba! Nije tu nikakva komšijska ljubomora, kao ona našla ko će da je tera da se dere, a ja ispod sedim i ljubomorno slušam, već mi je neverovatno da neko nema toliko osećaja za okolinu u kojoj se nalazi. Taman legnem, eto ti oni oko 1 krenu, razbude me kao da sam bokal kafe popio i vilenim celu noć posle, završili oni ili ne. Pa ti posle ustani i spremaj ispite sa 2 sata spavanja… :dash:

Zaista ne znam šta da radim. Sutra sigurno idem na vrata da prvo probam ljudski da joj skrenem pažnju, ali nešto ne verujem da će uroditi plodom, jer je neko već okačio krajnje kreativnu poruku na zgradu koja je trebalo da joj skrene pažnju na buku.

Umem ja da budem krajnje kreativan, ako baš bude htela da zaratimo, ali mislim da to nije rešenje…

P.S. Smejao sam se ovakvim slučajevima ranije, ali dok čovek sam ne doživi, nije svestan kakve su to muke!

Dakle, uselila mi se neka komšinica u stan iznad pre dva-tri meseca i sve je bilo ok do pre dve-tri nedelje kad je ona očigledno našla nekog je**ca i devojka jednostavno ne prestaje da stenje!
I to toliko stenje da se sve čuje kao da je u sobi do moje. Naime, zvuk mi ne ulazi kroz zidove, već kroz prozore i vrata od terase. Zgrada nije toliko loše izolovana da baš sve čujem. Čujem kad hoda na petama (što je vrlo često, ali mi to ni ne smeta toliko) i kada se dere dok se pare!

Počeo sam posle svih stresova koje sam doživeo ovih par nedelja da se osećam kao da sam neka nadžak-baba! Nije tu nikakva komšijska ljubomora, kao ona našla ko će da je tera da se dere, a ja ispod sedim i ljubomorno slušam, već mi je neverovatno da neko nema toliko osećaja za okolinu u kojoj se nalazi. Taman legnem, eto ti oni oko 1 krenu, razbude me kao da sam bokal kafe popio i vilenim celu noć posle, završili oni ili ne. Pa ti posle ustani i spremaj ispite sa 2 sata spavanja… :dash:

Zaista ne znam šta da radim. Sutra sigurno idem na vrata da prvo probam ljudski da joj skrenem pažnju, ali nešto ne verujem da će uroditi plodom, jer je neko već okačio krajnje kreativnu poruku na zgradu koja je trebalo da joj skrene pažnju na buku.

Umem ja da budem krajnje kreativan, ako baš bude htela da zaratimo, ali mislim da to nije rešenje…

P.S. Smejao sam se ovakvim slučajevima ranije, ali dok čovek sam ne doživi, nije svestan kakve su to muke!
ahahah ja imam isti problem, samo sto ih ne cujem kako stenju, vec cujem krevet kako besomucno udara u zid. prvo mi je bilo smesno, a sad vise nije, jer osim sto se f*rca, cesto se izgleda i popici sa ebacem, pa onda lupa u 5 ujutru, hoda po kuci, mrda stolice, mozda je i on tu, ali ja ne cujem nikakve glasove vec samo lupnjavu. i da, nije u pitanju devojka, vec zena od 50 godina, izoperisana, sa silikonskim ustima, ne znam joj gospodina, proslo leto je bio neki mladjani sto je zavrsavao sve za pet minuta, pa je to bilo ok. ovaj novi moze i po pola sata. i sve se to naravno desava u sred noci, tri ujutru obavezno. meni kao nesto glupo da odem da joj kazem, valjda me jos nije mnogo iznervirala..

jedino da i ti nesto privedes i istom merom uzvratis

Као дошло да се плаћа 300 дин одржавање зграде - само чишћење.
Што му на, можда и преко 100 станова, не мање, не знам тачан бр. станова, дође значи 30.000 месчно.
Па, то је некоме мес. плата за 8 сати рада, бре.

Као дошло да се плаћа 300 дин одржавање зграде - само чишћење.
Што му на, можда и преко 100 станова, не мање, не знам тачан бр. станова, дође значи 30.000 месчно.
Па, то је некоме мес. плата за 8 сати рада, бре.
ako ciste kao kod nas...navodno 2x nedeljno,sa jednom krpom i malo vode u kofi,odozdo na dole.fuuuj.

mi placamo preko infostana,a dolaze neki cistaci/ce ganci u coporu...prvo sede po stepenistu,jedu,puse,blebecu.....ajoj kad su se jednom potkacili,da izginu.
a nose bajagi i cetke i kante,ali slabo to upotrebljavaju...a jednom sam ih videla da sa tom cetkom brkaju po kontejneru blizu zgrade.

Мислим да преко Инфостана не може да се октаже док не одјави КСавет, а овде ми плаћамо Скуштини станара преко уплатнице које нам дају у сандучиће.

nama se pred vratima ladno skupljaju tinejdzeri, sede na stepenistu i caskaju, hladno im napolju... svako malo ih jurimo, pa onda oni iz revolta iscepaju racune, pobacaju smoki i kokice od petog pa sve do prizemlja... bajs nam bio vezan za gelender, oni poskidali ventile i pokusali da skinu sediste, komsija ih video krzo spijunku i poslao nam poruku :neutral: isto bi bilo i da su nam obijali stan, ne bi reagovao samo bi poslao poruku kao i svaki savesni komsija :lol:

meni majka skoro bila u poseti,i nije mogla da veruje da se nista zivo ne cuje po zgradi.milina.
ono sto mene sekira je sto interfon radi,i vrata je potrebno povuci za sobom da bi se zatvorila...ali to retko ko radi.
pa u sred bela dana su komsinici obijali stan (ona bila kuci....buhaaa),a komsiji preko puta nje pre obijanja,nalepili flaster preko spijunke

И код нас је невероватно мирно, сви су стондирани. Увучено је и ни буку са улице не чујемо.
Ни гласове, ни људе, ништа :))))
На пролеће се клинци друже у дворишту, па онда вртић имамо и свако јутро певају као врапци исту песму :харт:

Back