Komsija- komsinica

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Svi mi imamo nekog u blizini koga bi rado...:lol:
I ukoliko dodje do akcije, kako se posle toga izvuci - obrisati tragove?
Aj sad strucnjaci da vas vidim
vahidrk1.gif

Svi mi imamo nekog u blizini koga bi rado...:lol:
I ukoliko dodje do akcije, kako se posle toga izvuci - obrisati tragove?
Aj sad strucnjaci da vas vidimPogledajte prilog 473979
Најбоље је не чачкати у свом комшилуку. Кад' - тад' - сазнаће се. Ово важи за ожењене/удате.
И вук и вучица не кољу овчице близу свог брлога. Лако их скенирају и - крај!

Најбоље је не чачкати у свом комшилуку. Кад' - тад' - сазнаће се. Ово важи за ожењене/удате.

Samo na dobro jutro,dobar dan:manikir:

- - - - - - - - - -

Kad smo kod komsije-oleteo za Sloveniju:aha:

Dobro, to je jasno, ali recimo ne mozes da odolis, poklopi se idealna situacija...sta onda?

Samo na dobro jutro,dobar dan:manikir:

- - - - - - - - - -

Kad smo kod komsije-oleteo za Sloveniju:aha:

A zamislis da mu je odletela zena, i ti i on sami?:per:

hahaha sećam se nekog filma koji počinje otprilike ovako.
zvoni komšinica na vratima i traži šećer za kafu, otvara dasa i zove je unutra da ne stoji na hodniku
I dok joj on sipa šećer u tu teglicu koju je ponela ona počinje da otpetljava kaiš na kućnom ogrtaču
i onda krenu da se drpaju ...i ti misliš uu sad će da rasturi komšinicu
:rotf:
i onda se ispostavi da je to njegova devojka
ali im je seksualni život zapao u krizu i da im treba malo začina da se stvar obnovi
ali avaj...
on i dalje ne može :(

zvoni komšinica na vratima i traži šećer za kafu, otvara dasa i zove je unutra da ne stoji na hodniku
I dok joj on sipa šećer u tu teglicu koju je ponela ona počinje da otpetljava kaiš na kućnom ogrtaču
ali im je seksualni život zapao u krizu i da im treba malo začina da se stvar obnovi
ali avaj...
::rotf:

ali avaj...

To "ozivljavanje" strasti medju dugogodisnjim partnerima, oblacenje uniformi i slicno mi je nekako bez veze. Sad se ja npr obucek kao spajdermen i uletim u sobu:roll:

što bi ostavljao tragove...

Zato sto je komsinica blizu, i coveku paznja popusti, a i drugi vas gledaju iz prostog razloga jer vas znaju.

I tako se ti setis jedinog komsije u ulazu....

jesi video kakva je...

Komsinica preko puta mi je rana ljuta.
Otreso bih je ko zrelu krusku, mazio bih je i pazio ko duska dugouska...
Zove se Maike, muz joj se zove Kurt. ja ga vidim na ulici pa mu kazem "De si Kurte, steram ti ga Maike!" on se smeje, razume samo imena, ja mu onda obecavam da cu da ga ucim serbisch, a necu, treba da me razume pa da naebem, moze on mojih 95kg da nosi u zubima bez da prestane da zvace cackalicu.

Komsinica preko puta mi je rana ljuta.
Otreso bih je ko zrelu krusku, mazio bih je i pazio ko duska dugouska...
Zove se Maike, muz joj se zove Kurt. ja ga vidim na ulici pa mu kazem "De si Kurte, steram ti ga Maike!" on se smeje, razume samo imena, ja mu onda obecavam da cu da ga ucim serbisch, a necu, treba da me razume pa da naebem, moze on mojih 95kg da nosi u zubima bez da prestane da zvace cackalicu.

:zcepanje:koji car

tema: ja nisam sa ove planete za takve susrete
Sebastiane...u soku sam, ovako... :eek:

Back