Komšić traži od OHR da smeni Dodika

Šta hoće taj anonimus koji sebe naziva Hrvatom!Nijedan Hrvat u federaciji ga ne smatra svojim članom predsjedništva,jer su mu svoje glasove dali muslimani,i doveli ga na tu poziciju!Bolje bi mu bilo da gleda svoja posla i probleme,nego da zabada nos u tuđa dvorišta!A kao što reče jedan kolega Dodiku može samo popušiti,ali bi i to bilo prevelik zalogaj za njega!

ovi turci ne shavataju da je kod nas svaki srbin dodik i da sto se njih tice - svi mislimo isto
hahah, ovo mora se priznati stoji. dakle, to je sto je, srpska strana tesko da ce vam dati nekog 'boljeg, umerenijeg' ili sto vise voli bosnu, prosto, jer takvih nema:)

ja sam recimo i gori od dodika . kad bi recimo dosao tamo u RS ja na vlast posle dodika - balije bi se istog secali sa nostalgijom i setom
takvog nekog kao tebe i cekaju bosnjaci, ti bi im bio kec na deset.
sreca, pa nisu te srece.

Šta hoće taj anonimus koji sebe naziva Hrvatom!Nijedan Hrvat u federaciji ga ne smatra svojim članom predsjedništva,jer su mu svoje glasove dali muslimani,i doveli ga na tu poziciju!Bolje bi mu bilo da gleda svoja posla i probleme,nego da zabada nos u tuđa dvorišta!A kao što reče jedan kolega Dodiku može samo popušiti,ali bi i to bilo prevelik zalogaj za njega!

Srbin ima sestoperac, pa ga mrze i Amer i Nemac :super: :super: :super:

Sta mislis,zar nije malo cudno sto su Bosnjaci dali glasove jednom Hrvatu?

Ne pratim puno politicku scenu u BiH,moram priznati,ali za tog Komsica sam cuo da je liberalan i da radi na pomirenju izmedju sva tri naroda u BiH,dok god je takav nemam nista protiv njega...
Dodik je jedna obicna sirovina,koji svakakvim lupetanjem skuplja jeftine politicke poene...

Ne vidim u cemu je toliki problem da jedan Srbin glasa za Bosnjaka,Hrvat za Srbina,Bosnjak za Srbina ili slicno,ako radi dobro...

"Ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje,samo za svoje" ...

Tako je, Komsicu, bravo! :ok:

Mada se i bez ovoga radi na tome da se ta sirovina makne, ali mozda i ovo pomogne.

Комшо је и титоиста,и балија и усташа и мултикултуралац и проевропљанин и још свашта али је проверени србомрзац и будала на квадрат.Али док је њега и ,,прљавог Харија Силајџића,,Република Српска има сигуран пут ка независности(што је жеља преко 90% њених становника)

Back