Droid
Legenda
- Poruka
- 51.846
Gde je sedela tačno?Glupi su ako su ljubomorni zbog toga. Ona i ne pravi "gazdu" od Srbije na Balkanu, niti ikakvog gazdu,naprotiv, nije ni stajala kad je svirala himna. Ne postuje ovu drzavu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je sedela tačno?Glupi su ako su ljubomorni zbog toga. Ona i ne pravi "gazdu" od Srbije na Balkanu, niti ikakvog gazdu,naprotiv, nije ni stajala kad je svirala himna. Ne postuje ovu drzavu.
I nebi dopustio da Mile nije izblokirao ...Mene zanima šta misli o narušavanju integriteta BiH pelješkim mostom za kojeg je pričao da neće dopustiti izgradnju iz razloga X
Proguglah tek nocas, nije samo dok traje himna, nego i u odredjenom polozanju tela, ima jos snimaka.Није стајала ни кад се интонирала немачка химна.
Није стајала и у многим другим земљама. Има проблем са стајањем. постоји негде на нету и снимак где се тресе док стоји за време интонирања химне.
Hvala ti brateИ заиста, молимо се за спас твоје грешне душе.
Znači taj Filaret je jači od IsusaЉуби непријатеље своје, непријатеља Божијих се гнушај, а непријатеље Отачаства сатири. (Св. Филарет Московски)
Mda, EU odlučila iskeširati 85% cijene mosta, a Komšo je taj koji će reći "nemože"I nebi dopustio da Mile nije izblokirao ...
Znači taj Filaret je jači od Isusa
Svaka čast
Divne reči dete.![]()
Jel isus rekao da ljubiš neprijayelje svoje, da okreneš drugi obraz i ko tebe kamenom ti njega kruhom?Ne može grešnik Frtajler, ograničeno ljudsko biće, biti u stanju na svoju ruku shvatiti um Isusa Hrista.
Poznato je još iz Starog zaveta da su proroci, sveti ljudi i sveštenici bili odgovorni za iznošenje Božje reči narodu
i za tumačenje Božjeg zakona. Amin!
Ako meni ne veruješ pitaj prečasnog Отац Дроид-a.
Jeste, ali neopagani to ne shvataju.Jel isus rekao da ljubiš neprijayelje svoje, da okreneš drugi obraz i ko tebe kamenom ti njega kruhom?
Da, ne? Imaš potrebu mistificirati toliko jasnu poruku?
Jeste, rekao je.Jel isus rekao da ljubiš neprijayelje svoje, da okreneš drugi obraz i ko tebe kamenom ti njega kruhom?
Pa moraš i dalje ljubiti svoje neprijatelje.Jeste, rekao je.
Jel ste vi naši neprijatelji i dušmani, dokazali to nebrojeno puta, a mi vas opet prihvatili?
-Jesmo, to je za ljubljenje neprijatelja svoga.
Jel smo vam posle Jasenovca dozvolili i Oluju i Bljesak?
-Jesmo, to je drugi obraz.
Jel smo vas oslobodili Austrougara i primili vas u Jugoslaviju, da i vi vidite kako je to imati sopstvenu državu?
-Jesmo, to je naš hleb za vaš kamen.
Pa mi Srbi smo sveci, bar po Isusu...
Ne bogohuli, grešniče.Pa moraš i dalje ljubiti svoje neprijatelje.
Tako ti je to kad imaš više od 8 godina a još uvijek vjeruješ u izmišljena bića
Ti bogohuliš ako misliš da vjernik ima pravo uzeti pušku i ubijatiNe bogohuli, grešniče.
Inače ćemo da razmislimo da li ćemo opet da vam iznajmljujemo tenkove i ostalu tehniku ako vas muslije ponovo stisnu kad
budu bežali od nas...
Osim ako 'drugi vernik' uzme pušku da TEBE ubije?Ti bogohuliš ako misliš da vjernik ima pravo uzeti pušku i ubijati
Ne, božja zapovijed glasi "Ne ubij", a ne "Ne ubij ako"Osim ako 'drugi vernik' uzme pušku da TEBE ubije?
Odlična tema za neki drugi PDF! Zašto je neko nekada napisao baš ovakvu Bibliju? Zašto mi danas moramo da imamo još i hrpu zakona i propisa... a u Bibliji 2000 stranica 'beskorisnog' teksta?Ne, božja zapovijed glasi "Ne ubij", a ne "Ne ubij ako"
Meni je urnebesno koliko vjernici ne žele poznavati vlasiti vjeru, kao da ih neko tjera da budu vjernici
Hm, kad malo bolje razmislim, i jesu natjerani da budu vjernici