Комшић о посети Меркел: Не може се од Србије правити газда на Балкану

Није стајала ни кад се интонирала немачка химна.

Није стајала и у многим другим земљама. Има проблем са стајањем. постоји негде на нету и снимак где се тресе док стоји за време интонирања химне.
Proguglah tek nocas, nije samo dok traje himna, nego i u odredjenom polozanju tela, ima jos snimaka.

Zao mi je sto sam tako pomislila, ogresih se, nisam ni znala da se to ponavljalo 2019 i da je promenjen protokol zbog toga.

Zelim joj da ozdravi.

Znači taj Filaret je jači od Isusa
Svaka čast

Ne može grešnik Frtajler, ograničeno ljudsko biće, biti u stanju na svoju ruku shvatiti um Isusa Hrista.
Poznato je još iz Starog zaveta da su proroci, sveti ljudi i sveštenici bili odgovorni za iznošenje Božje reči narodu
i za tumačenje Božjeg zakona. Amin!

Ako meni ne veruješ pitaj prečasnog Отац Дроид-a.

Ne može grešnik Frtajler, ograničeno ljudsko biće, biti u stanju na svoju ruku shvatiti um Isusa Hrista.
Poznato je još iz Starog zaveta da su proroci, sveti ljudi i sveštenici bili odgovorni za iznošenje Božje reči narodu
i za tumačenje Božjeg zakona. Amin!

Ako meni ne veruješ pitaj prečasnog Отац Дроид-a.
Jel isus rekao da ljubiš neprijayelje svoje, da okreneš drugi obraz i ko tebe kamenom ti njega kruhom?
Da, ne? Imaš potrebu mistificirati toliko jasnu poruku?

Jel isus rekao da ljubiš neprijayelje svoje, da okreneš drugi obraz i ko tebe kamenom ti njega kruhom?
Da, ne? Imaš potrebu mistificirati toliko jasnu poruku?
Jeste, ali neopagani to ne shvataju.
Za njih su znacajne samo reci kojekakvih ''svetih qraca otaca'' , pogotovo ako su srBski ili ruSSki.

Jeste, rekao je.

Jel ste vi naši neprijatelji i dušmani, dokazali to nebrojeno puta, a mi vas opet prihvatili?
-Jesmo, to je za ljubljenje neprijatelja svoga.

Jel smo vam posle Jasenovca dozvolili i Oluju i Bljesak?
-Jesmo, to je drugi obraz.

Jel smo vas oslobodili Austrougara i primili vas u Jugoslaviju, da i vi vidite kako je to imati sopstvenu državu?
-Jesmo, to je naš hleb za vaš kamen.

Pa mi Srbi smo sveci, bar po Isusu...

Jeste, rekao je.

Jel ste vi naši neprijatelji i dušmani, dokazali to nebrojeno puta, a mi vas opet prihvatili?
-Jesmo, to je za ljubljenje neprijatelja svoga.

Jel smo vam posle Jasenovca dozvolili i Oluju i Bljesak?
-Jesmo, to je drugi obraz.

Jel smo vas oslobodili Austrougara i primili vas u Jugoslaviju, da i vi vidite kako je to imati sopstvenu državu?
-Jesmo, to je naš hleb za vaš kamen.

Pa mi Srbi smo sveci, bar po Isusu...
Pa moraš i dalje ljubiti svoje neprijatelje.
Tako ti je to kad imaš više od 8 godina a još uvijek vjeruješ u izmišljena bića

Pa moraš i dalje ljubiti svoje neprijatelje.
Tako ti je to kad imaš više od 8 godina a još uvijek vjeruješ u izmišljena bića
Ne bogohuli, grešniče.
Inače ćemo da razmislimo da li ćemo opet da vam iznajmljujemo tenkove i ostalu tehniku ako vas muslije ponovo stisnu kad
budu bežali od nas...

Osim ako 'drugi vernik' uzme pušku da TEBE ubije?
Ne, božja zapovijed glasi "Ne ubij", a ne "Ne ubij ako"
Meni je urnebesno koliko vjernici ne žele poznavati vlasiti vjeru, kao da ih neko tjera da budu vjernici
Hm, kad malo bolje razmislim, i jesu natjerani da budu vjernici

Ne, božja zapovijed glasi "Ne ubij", a ne "Ne ubij ako"
Meni je urnebesno koliko vjernici ne žele poznavati vlasiti vjeru, kao da ih neko tjera da budu vjernici
Hm, kad malo bolje razmislim, i jesu natjerani da budu vjernici
Odlična tema za neki drugi PDF! Zašto je neko nekada napisao baš ovakvu Bibliju? Zašto mi danas moramo da imamo još i hrpu zakona i propisa... a u Bibliji 2000 stranica 'beskorisnog' teksta?

Back