Комшић о посети Меркел: Не може се од Србије правити газда на Балкану

Poruka
18.751

Комшић о посети Меркел: Не може се од Србије правити газда на Балкану​

РЕГИОН Аутор:Бета14. сеп. 202115:26 > 17:25

Председавајуђи Председништва БиХ Жељко Комшиђ изјавио је у Сарајеву да је посетом Београду немачка канцеларка Ангела Меркел дала подршку политици председника Србије Александра Вучиђа.

„Немачка канцеларка је одабрала такав формат сусрета, не знам зашто. Код Вучиђа је отишла да му да још једном подршку, што сматрамо да је лоше и да шаље лоше сигнале, али то је тако“, казао је Комшиђ новинарима после састанка са Високим представником у БиХ Кристијаном Шмитом.
Додао је да осим тога „не види други разлог зашто је Меркел ишла Вучиђу на ноге“, наводеђи да је њен данашњи састанак са премијерима Западног Балкана само „компензација за сусрет са Вучичем“.

22:0738
Комшиђ је рекао и да се од Србије „не може правити газда на Балкану и да све земље морају имати равноправан третман“.
„Од такве озбиљне земље као што је Немачка и озбиљне особе као што је Меркел очекујете да су добро информисани и да им је тешко изнети погрешну слику“, казао је он.
Комшиђ је поставио питање „циља политике“ званичног Берлина.
„Ако је циљ да се од Србије прави регионални шеф, то неђе иђи. То сам рекао и Шмиту. Можемо бити једнаки и само на тој основи можемо разговарати. Нема више газда на Балкану“, нагласио је он.

https://rs.n1info.com/region/komsic...entexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me

Када сам једног ХБ Хрвата питао, ''како овај Хрват може да вас представља'', он ми је одговорио ''једино хрватско што Комшић носи у себи су хрватски гелери''. Толико о њему као Хрвату.
Ма шта мислио о Вучићу, драго ми је што се ИСИЛ-овци нервирају, као и њихова раја.

Koji drkadzija...pa upravo zato sto je dobro obavijestena,radi to sto radi...zar taj moron od covjeka STVARNO misli da glavne svjetske face NEMAJU pravu sliku o tome ko je ko i ko je sta na Balkanu...
Nemaju, beli čovek je vrlo naivan.

Ko pise da ce baci nuklearku?...to ne bi bilo dostojno jednog imperatora, sa iskreno plemenitim i duboko religioznim ubjedjenjima...odvec se druzis s plebsom u zadnje vrijeme, Dzegi srce...
Evo TONOLAN piše o "europljanima" u negativnom kontekstu

Onda dolazi neki EU bilčik da se pokloni tom istom SRS-u

# naïve WASPs

Комшић о посети Меркел: Не може се од Србије правити газда на Балкану​

РЕГИОН Аутор:Бета14. сеп. 202115:26 > 17:25

Председавајуђи Председништва БиХ Жељко Комшиђ изјавио је у Сарајеву да је посетом Београду немачка канцеларка Ангела Меркел дала подршку политици председника Србије Александра Вучиђа.

„Немачка канцеларка је одабрала такав формат сусрета, не знам зашто. Код Вучиђа је отишла да му да још једном подршку, што сматрамо да је лоше и да шаље лоше сигнале, али то је тако“, казао је Комшиђ новинарима после састанка са Високим представником у БиХ Кристијаном Шмитом.
Додао је да осим тога „не види други разлог зашто је Меркел ишла Вучиђу на ноге“, наводеђи да је њен данашњи састанак са премијерима Западног Балкана само „компензација за сусрет са Вучичем“.

22:0738
Комшиђ је рекао и да се од Србије „не може правити газда на Балкану и да све земље морају имати равноправан третман“.
„Од такве озбиљне земље као што је Немачка и озбиљне особе као што је Меркел очекујете да су добро информисани и да им је тешко изнети погрешну слику“, казао је он.
Комшиђ је поставио питање „циља политике“ званичног Берлина.
„Ако је циљ да се од Србије прави регионални шеф, то неђе иђи. То сам рекао и Шмиту. Можемо бити једнаки и само на тој основи можемо разговарати. Нема више газда на Балкану“, нагласио је он.

https://rs.n1info.com/region/komsic...entexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me

Када сам једног ХБ Хрвата питао, ''како овај Хрват може да вас представља'', он ми је одговорио ''једино хрватско што Комшић носи у себи су хрватски гелери''. Толико о њему као Хрвату.
Ма шта мислио о Вучићу, драго ми је што се ИСИЛ-овци нервирају, као и њихова раја.
Zeljko Komsic je velikobosanski fasista, unitarista, antisrpski i antihrvatski sovinista, kao i antisrbijanski ksenofob. Pijana budaletina cija politika je osudjen na propast.

Mene zanima šta misli o narušavanju integriteta BiH pelješkim mostom za kojeg je pričao da neće dopustiti izgradnju iz razloga X
Ma Frtaljče, ne sekiraj se ti ništa, kad razvalimo Bosnu, daćemo i vama jedan deo, a dole na moru će vam ostavimo taj most,
ne će ga rušimo...

Ma Frtaljče, ne sekiraj se ti ništa, kad razvalimo Bosnu, daćemo i vama jedan deo, a dole na moru će vam ostavimo taj most,
ne će ga rušimo...
Nekak ti ne vjerujem da ćeš išta razvaljivati, meni se čini da su Srbi dugoročno pacificirani i da danas šaljete popove tamo gdje bi jučer slali vojsku.
A božja riječ glasi da ljubiš svoje neprijatelje i moliš za spas njihove grešne duše

Komšić ? Alijin Hrvat. Izabran muslimanskim glasovima da bi pljuvao po Hrvatima i Srbima. Da igra onako kako muslimani sviraju. Alkos.
Jedino ko ga obožava su Muslimani i dodrinaške ustaše. Od kad se pojavio u politici ni jednom nije posjetio ni jednu hrvatsku općinu/opštinu sa većinskim hrvatskim stanovništvom.
Ne zna sastaviti prosto proširenu rečenicu.
Ima jedno 7 - 8 rečenica koje vrti stalno i to je to... Ma hajte molim vas :hahaha:

Glupi su ako su ljubomorni zbog toga. Ona i ne pravi "gazdu" od Srbije na Balkanu, niti ikakvog gazdu,naprotiv, nije ni stajala kad je svirala himna. Ne postuje ovu drzavu.
I to sam čuo da je sjedila dok je himna svirala. Možda ima proširene vene i šuljeve pa joj ne treba uzimati za zlo. Ipak je pozivala njemačke kompanije da investiraju u Srbiju. Hvala za investitire,halalimo joj za sjedenje.

Back