Antigon@
Elita
- Poruka
- 16.980
Ili sam rob rada, ili sam šampion lenjosti, sredine nema, osciliram permanentno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili sam rob rada, ili sam šampion lenjosti, sredine nema, osciliram permanentno.
Zena pola dana radi a drugu polu prepricava sta je radila.
Mislim da bih mogao da navedem nekoliko solidnih primera zenskog multitaskinga, u onom NovaIstinom fazonu "5 u 1", ali bojim se da bi mi post bio uklonjen, jer bi primeri bili sve samo ne puritanski.
![]()
Primetio sam da žene u toku dana, ma kako organizovane ili neorganizovane bile, urade mnogo više stvari od muskaraca. Većina muških već zatilta/zabaguje (preopterete RAM) ako znaju da unapred ima osim posla obaviti dve, tri stvari, smorimo se najstrasnije, dok je ženama to sasvim normalno.
Je l ima neko da objasni kako je ženski dan od 35 sati kompresovan u 24, a muški od 18 razvucen na isto trajanje?
Dakle, fenomenologija, dedukcija sposobnosti i kapaciteta, volja iznad intelektualnog, podrazumevana vrednoca/sposobnost...mogu i kontraargumenti, u odbranu muških shvatanja obaveza i prioriteta...
jel to one vredne?
a lenje?
Primetio sam da žene u toku dana, ma kako organizovane ili neorganizovane bile, urade mnogo više stvari od muskaraca. Većina muških već zatilta/zabaguje (preopterete RAM) ako znaju da unapred ima osim posla obaviti dve, tri stvari, smorimo se najstrasnije, dok je ženama to sasvim normalno.
Je l ima neko da objasni kako je ženski dan od 35 sati kompresovan u 24, a muški od 18 razvucen na isto trajanje?
Dakle, fenomenologija, dedukcija sposobnosti i kapaciteta, volja iznad intelektualnog, podrazumevana vrednoca/sposobnost...mogu i kontraargumenti, u odbranu muških shvatanja obaveza i prioriteta...
Sto vise obaveza imam, bolje se organizujem i vise uradim. Kao i sa novcemBolje ga rasporedim ako imam vise na gomili i duze traje nego kada istu kolicinu cepkam malo po malo.
Ako nemam nagomilane obaveze tako ih rasporedim da na kraju niti ista stignem, niti ista uradimSto bi rekli ovi estradni umetnici
kada hoce da ispadnu pametni- zivot mi se promenio za 360 stepeni
Gde si bio? Nigde. Sta si radio? Nista.
![]()