KOMPOZITNI HOROSKOPI

• Začetnik teme Začetnik teme Elle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veza jest komplicirana, i traje oko godinu i pol dana.
Znači li loše aspektiran Mjesec da ću samo biti ja ta koja će patiti, ili, kako sam čitala, da 1. kuća predstavlja muškarca / starijeg partnera, dakle, predstavlja li to njega?
Ja se trenutno dobro nosim sa svim, jedino nam je udaljenost problem, jer je veza na daljinu.
Hvala!

Veza jest komplicirana, i traje oko godinu i pol dana.
Znači li loše aspektiran Mjesec da ću samo biti ja ta koja će patiti, ili, kako sam čitala, da 1. kuća predstavlja muškarca / starijeg partnera, dakle, predstavlja li to njega?
Ja se trenutno dobro nosim sa svim, jedino nam je udaljenost problem, jer je veza na daljinu.
Hvala!

to važi za dejvison, stariji partner je predstavljen asc... kompozit me nije nešto naročito zainteresovao.
a ovo za mesec ne znam...

• Podržavam
Reactions: Nez
Hej..pozdrav..nova sam ovdje :-) Hm..ovako..znam da je ova tema već sto puta prožvakana..ali uvijek ima još jedna osoba kao i ja sada, koja tek otkrije astrologiju i naravno..zastane na kompozitnom horoskopu..tj., tumačenju planeta..ovako..molim vas pomoć :-))) napravila sam kompozitni, ali ga ne znam pročitati..u stvari, ne znam šta znače planete..hvala vam unaprijed na bilo kakvom odgovoru..

ukratkko..
Sunce u 12 kući u Vodenjaku
Mjesec u 9 kući u Škorpionu
Venera u 12 kući u Ribama
Mars u 9 kući u Strijelcu...
Saturn, Uran, Neptun u 10 kući u Strijelcu..

Na nekim temama sam čitala da prva kuća određuje muškaraca, 7 ženu a 10 vezu općenito..hm, nama je prva kuća u ribama, sedma u djevici a deseta u strijelcu,..
ako imate i neki dobar link gdje bih mogla više pročitati..zahvaljujem :-))

Poslednja izmena:
Dobar horoskop. U pocetku sam bio skeptican jer se uzima ekvidistanc medju istim telima dva horoskopa ali doslo je do poklapanja. Uzeo sam primere karti koje sam radio, njih preko 20 i ukoliko je prica isla u pravcu njihovih partnera a prica se cesto vrti oko toga, i pokazatelji su bili takvi (Mars 7, Merkur itd). Karte vip isto, ako je smer prirode polja 9 i parametri ukazuju na jako 9 ili skup lepih tela u polju i znaku.

Ljudi koji ne leze i sa kojima je otezana komunikacija, naglasen Saturn, Mars u jacim aspektima, cesto pasivno polje u znaku Ribe. Od ovog horoskopa pocetnici ne mogu dobiti mnogo, tranzitom se mogu preduprediti buduce nesuglasnice, a zanimljiv je jer pruza uvid kakav ce biti tip veze dva bica. Sve to moze i preko karaktera kroz natal ali da je kompozit dobar jeste.

Odnos dve osobe se gleda preko sinastrije, kompozit i slicni horoskopi su finese. Preko njega mozes prirediti neko lepo iznenadjenje partnerki, ali sam odnos, kompatibilnost, usponi i padovi se odredjuju preko sinastrije.

Disarmonija veze Dzastina Timberlejka i Dzesike Bil se uocava u pomocnoj karti. Polje ljubavi u ribama sa Mesecom je doneo potrebu za vezu u tajnosti, vladar polja ljubavi u kojem je Mesec lose polozen.

Sinastrija AC o Uran, kompozit AC o Saturn, kombin AC o Pluton

Ja imam u svom kompozitu Veneru u konjukciji sa Suncem i Saturnom u 4oj kuci. Citala sam da je to neminovan raskid? Uz to mjesec iz 8 pravi kvadrat sa ove 3 planete dok Venera pravi sekstil sa Marsom u 12oj....moze li pomoc jer meni nista jasno nije :sad2:

Mora da se vidi ceo kompozit, ne daju se prognoze na osnovu jedne ili par pozicija :)

Najbitniji je odnos vladara 1. i 7. kuće i ugaone kuće uopšte, onda se gledaju Sunce/Mesec i Mars/Venera, onda sve ostalo pa se sklapa slika i cela priča.

Analiza oba natala pre svega ovog se podrazumeva.

Odnos dve osobe se gleda preko sinastrije, kompozit i slicni horoskopi su finese. Preko njega mozes prirediti neko lepo iznenadjenje partnerki, ali sam odnos, kompatibilnost, usponi i padovi se odredjuju preko sinastrije.

Slazem se , medjutim, veza mora opstati u drustvu, u realnosti, i koliko god da je sinastri good, da li ce kompozit pokazati to opstajanje i trajanje veze kroz vreme i prostor?

Back