Komplimenti koje svaki muškarac voli da čuje

Svaki muškarac voli da čuje poneki kompliment, posebno od žena. Ukoliko vam je cilj da se osećaju cenjenim i posebnim, nemojte oklevati da ih pohvalite.

Muškarci vole da čuju da su vešti u spavaćoj sobi i to je kompliment koji im je među najvažnijim. Ukoliko dobiju takav kompliment, oni će se truditi da budu još bolji. :rtfm:

Oni vole i da znaju da su potrebni ženama. Raspoloženi su da pomognu u stvarima koje one ne mogu same da obave. Takođe, vole da čuju da njihove partnerke ne bi mogle da žive bez njih.

Muškarci vole da čuju da su dobri u poslu koji rade. Svaki od njih uživa da čuje kako kvalitetno i odgovorno obavlja svoje zadatke i da mu se neko divi zbog toga. Takve stvari posebno cene.

Muškarci vole da čuju da su zgodni. To će pozitivno uticati na njihovo raspoloženje i samopouzdanje. Komplimenti koji govore da su poželjni popraviće vaš seksualni život. ukoliko je potrebna popravka. :lol:

/copy/

svi muskarci najvise padaju na jedan te isti komplimnt
"jao, bre, koliki ti je!"
sa sve sirom otvorenim okicama

А ионако много лажу,боље да не лупам рецке.

Ne lupaj recke veseljace...Moze li ovako ?
38d7cf775b58.gif

ne možeš nikoga imalo pametnog zasipati komplimentima koji nemaju bar malo utemeljenja u stvarnosti. shvatiće da ga/je foliraš.
ima i onih tužnih slučajeva koji imaju loše mišljenje o sebi pa bilo kakvu lepu stvar da im o njima kažeš, oni iz te loše slike o sebi reaguju kao da ih lažeš i mažeš.

Treba stvarno biti sa nekim ko ima neku nesvakidašnju vrednost u nekim kategorijama da biste mogli da date kompliment "kakav bi svaki muškarac voleo da može da čuje" kao što je na primer:

ti si tako sjajan lik da se prosto pitam kako ja uopšte da sam sa tobom, sama činjenica da sam tvoja devojka je dovoljna da mi stvori orgazmičko osećanje. do sada su se muškarci lomili i otimali da budu sa mnom, jer ja sam prilično dobra ženska, ali ja sada po prvi put na svojoj koži to jest duši osećam kako je biti u njihovoj koži, jer uz ushićenje što sam sa tobom se stalno borim sa paničnim strahom da te nisam dostojna i da ću ti postati dosadna. zbog tebe se po prvi put u životu plašim da ću biti ostavljena zbog neke druge bolje devojke, koja će biti dovoljno dobra za tebe.

Svaki muškarac voli da čuje poneki kompliment, posebno od žena. Ukoliko vam je cilj da se osećaju cenjenim i posebnim, nemojte oklevati da ih pohvalite.

Muškarci vole da čuju da su vešti u spavaćoj sobi i to je kompliment koji im je među najvažnijim. Ukoliko dobiju takav kompliment, oni će se truditi da budu još bolji. :rtfm:

Oni vole i da znaju da su potrebni ženama. Raspoloženi su da pomognu u stvarima koje one ne mogu same da obave. Takođe, vole da čuju da njihove partnerke ne bi mogle da žive bez njih.

Muškarci vole da čuju da su dobri u poslu koji rade. Svaki od njih uživa da čuje kako kvalitetno i odgovorno obavlja svoje zadatke i da mu se neko divi zbog toga. Takve stvari posebno cene.

Muškarci vole da čuju da su zgodni. To će pozitivno uticati na njihovo raspoloženje i samopouzdanje. Komplimenti koji govore da su poželjni popraviće vaš seksualni život. ukoliko je potrebna popravka. :lol:

/copy/
moze samo stenjanje

Back