Komplikovana sam sta mi fali

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.780
Da li su zene komplikovanije od muskaraca?

mala pricica kao uvod..

sretnu se dve zene i dva muskarca posle izlaska iz frizerskog salona

Ženska verzija:
Žena 1: O bila si kod frizera! Kosa ti izgleda fanstastično!
Žena 2: Stvarno tako misliš? Nisam baš sigurna. Kad sam se na kraju pogledala u ogledalo, nije mi se baš dopalo. Ne čini ti se da je previše neuredno?
Žena 1: Ma kakvi! Izgleda prosto savršeno! I ja bih volela da imam takvu frizuru, ali je moje lice previše široko. Ja imam peh da ne mogu da nosim svaku frizuru.
Žena 2: Uopste nisi u pravu! Meni se čini da je tvoje lice pravilno i da ti sve pristaje. Tebi bi sigurno stajala ova stepenasta frizura koja se sad nosi. I ja sam tako htela da se ošišam, ali sam odustala jer bi to samo naglasilo moj predugačak vrat.
Žena 1: Šta? E sad stvarno preteruješ! Ja bih sve dala da imam takav dugačak vrat kao što je tvoj. Kako bi ti tek bila nezadovoljna da imaš ruke debele kao što su moje!
Žena 2: Šališ se! Znaš ti koliko žena bi volelo da ima ruke kao tvoje? Pogledaj samo kakve su moje! Za razliku od tebe, ja nikad u životu ne bih mogla da obučem majicu bez rukava!

Muška verzija:
Muškarac 1: Šišao si se?
Muškarac 2: Da.

Mislim da nisu komplikovanije vec da vise bole da baljezgaju o potpuno nebitnim stvarima, i da su im neke nebitne stvari bitnije nego nama... Npr njima je cipela kao takva neka vrsta bozanstva, kada se kupi cipela to koja god vidi po pola sata prica o cipelama, cak i da joj se ne svidjaju ona ce nahvaliti, dok kod nas to izgleda upravo tako "dobre su ti patike - hvala, koliko si platio - 5000,6000,7000,10000 (koliko vec), ok (ili skupo brate) - j b g..."

mala pricica kao uvod..

Ženska verzija:
Žena 2: Stvarno tako misliš? Nisam baš sigurna. Kad sam se na kraju pogledala u ogledalo, nije mi se baš dopalo. Ne čini ti se da je previše neuredno?
Žena 1: Ma kakvi! Izgleda prosto savršeno! I ja bih volela da imam takvu frizuru, ali je moje lice previše široko. Ja imam peh da ne mogu da nosim svaku frizuru.
Žena 2: Uopste nisi u pravu! Meni se čini da je tvoje lice pravilno i da ti sve pristaje. Tebi bi sigurno stajala ova stepenasta frizura koja se sad nosi. I ja sam tako htela da se ošišam, ali sam odustala jer bi to samo naglasilo moj predugačak vrat.
Žena 1: Šta? E sad stvarno preteruješ! Ja bih sve dala da imam takav dugačak vrat kao što je tvoj. Kako bi ti tek bila nezadovoljna da imaš ruke debele kao što su moje!
Žena 2: Šališ se! Znaš ti koliko žena bi volelo da ima ruke kao tvoje? Pogledaj samo kakve su moje! Za razliku od tebe, ja nikad u životu ne bih mogla da obučem majicu bez rukava!
Muška verzija:
Mala ispravka
Muškarac 2 : Da, za sve pare

Po ovome ja nisam žensko
Ovu temu si otvorio da Tab (može da) uvrati udarac

Na poslu, uz kafu, razgovaraju dve prijateljice:
- Kako je bilo sinoć?
- Katastrofa od seksa… Muž došao s’posla, za tri minuta pojeo ručak, onda četiri minuta seksa i minut kasnije je zaspao. A kod tebe?
- Kod mene – fantazija! Muž došao kući, poveo me na ukusnu romantičnu večeru, posle smo šetali sat vremena do kuće, onda sveće, sat predigre, pola sata fantastičnog seksa a na kraju, zamisli, sat vremena smo razgovarali. Bajka!
Nekako u isto vreme razgovaraju uz pivo dvojica kolega:
- Kako je bilo sinoć?
- Super! Dođem kući, ručak na stolu, pojeo sam, po*ebao ženu i zaspao. A kod tebe?
- Ma katastrofa! Dođem kući, nema struje jer sam zaboravio platiti račun, pa sam morao onu moju voditi na večeru. Klopa kao neka fina, daju ti jedan brabonjak na ogroman tanjir a okolo našaraju neke gluposti, a bilo je tako skupo da nisam imao para da se vratimo taksijem, pa sam morao sat vremena pešačiti do kuće! Dođem tamo, naravno nema struje, pa sam morao prvo tražiti a onda paliti proklete sveće! Bio sam tako ljut i besan da mi je trebalo sat vremena da mi se digne, a posle nisam mogao pola sata svršiti! Posle toga, još sat vremena nisam mogao zaspati! Ma propast…

Mislim da nisu komplikovanije vec da vise bole da baljezgaju o potpuno nebitnim stvarima, i da su im neke nebitne stvari bitnije nego nama... Npr njima je cipela kao takva neka vrsta bozanstva, kada se kupi cipela to koja god vidi po pola sata prica o cipelama, cak i da joj se ne svidjaju ona ce nahvaliti, dok kod nas to izgleda upravo tako "dobre su ti patike - hvala, koliko si platio - 5000,6000,7000,10000 (koliko vec), ok (ili skupo brate) - j b g..."

A kad se sretne društvance na pivu pa krene traktat na omiljene muške teme: fudbal, politika, automobili, doživljaji iz vojske JNA, itd, itd, niste ništa bolji od nas.

mala pricica kao uvod..

Ženska verzija:

Muška verzija:

ja sam visee ko ovi muski :lol:

A kad se sretne društvance na pivu pa krene traktat na omiljene muške teme: fudbal, politika, automobili, doživljaji iz vojske JNA, itd, itd, niste ništa bolji od nas.

Dozivljaj iz vojske porediti sa sredjivanjem frizure, politika je nesto o cemu se vode ozbiljne diskusije i u sta su ljudi ukljuceni hteli to oni ili ne, i fudbal kao jedina prakticno prava muska razbibriga i uzivanje cak i u situaciji kada nemamo pare... A cak i od fudbala moze da se zaradi, dok vi od serija, pricanja o manikirima, pedikirima, frizurama, cipelama, haljinama, tome ko je sta rekao, tesko da cete napraviti ista konstruktivno, pametno... Naravno ne sve zene, daleko bilo, ali veliki broj njih. Ja nikad kada pricam o ovim stvarima i ne gledam ko je bolji a ko gori, ja samo iznosim cinjenice, a zene volim i da mislim da su nesto gore ja bih bio sa muskarcima verovatno.

...los primer Tabe, los primer...

...bolji je onaj razgovor o emocijama izmedju muskarca i zene, njoj dva i dva mogu da budu bilo koji broj osim cetvorke, i za svaki ce ponuditi iscrpno objasnjenje koje ce on naravno istrpeti jer nas voli dok u sebi treska glavu jer dva i dva izadju cetiri i nikako drugacije...

...los primer Tabe, los primer...

...bolji je onaj razgovor o emocijama izmedju muskarca i zene, njoj dva i dva mogu da budu bilo koji broj osim cetvorke, i za svaki ce ponuditi iscrpno objasnjenje koje ce on naravno istrpeti jer nas voli dok u sebi treska glavu jer dva i dva izadju cetiri i nikako drugacije...

То само значи да он није чуо за Планкову константу.

Јер два и два не морају увек бити четири :zper:

.

Jedna slika govori vise od 1000 reci :deda::

enj-ePYhd5.jpg

mala pricica kao uvod..

Ženska verzija:

Muška verzija:
definitivno

Dozivljaj iz vojske porediti sa sredjivanjem frizure, politika je nesto o cemu se vode ozbiljne diskusije i u sta su ljudi ukljuceni hteli to oni ili ne, i fudbal kao jedina prakticno prava muska razbibriga i uzivanje cak i u situaciji kada nemamo pare... A cak i od fudbala moze da se zaradi, dok vi od serija, pricanja o manikirima, pedikirima, frizurama, cipelama, haljinama, tome ko je sta rekao, tesko da cete napraviti ista konstruktivno, pametno... Naravno ne sve zene, daleko bilo, ali veliki broj njih. Ja nikad kada pricam o ovim stvarima i ne gledam ko je bolji a ko gori, ja samo iznosim cinjenice, a zene volim i da mislim da su nesto gore ja bih bio sa muskarcima verovatno.

Zarada na globalnom nivou od manikira, televizije, frizura, mode, kozmetike daleko premašuje zaradu od fudbala.

Žene ne pričaju samo o modi. Pričaju i o muškarcima, deci, knjigama, politici.

Smaračenje okoliša o boravku u nekoj vukojebini dvanaest meseci gde se nosila puška, krkao pasulj i zamisli nije bilo mame da vam spremi kolače i namesti krevet, ah, avaj, oh, pa deo kako je vojska od vas napravila muškarce, mi je u rangu smaračenja pojedinih žena o porođaju, tipa u sred rođendana krene kad se otvorila, za koliko je dete izletelo napolje, koliko cm su je sekli, i sve to dok ostatak društva i neljubitelja naturalističkih prikaza pokušava da jede. Mislim:roll:

Back