sibirska
Ističe se
- Poruka
- 2.268
Koja je kombinacija najfatalnija od ponuđenih...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......................sta je smesno?!Antea:Bik - Škorpion
znala san da ćeš se javitDave:......................sta je smesno?!
Dave:......................sta je smesno?!
Kako možeš tako reći jadnom uDavu, " voćko ", 'oćeš da se bucko ISKOMPLEKSIRA ??? :shock:?:tvoja faca na slici..kao da su te slikali dok kenj.ash ili svrsavas...verovatno si se tako i slikao...drkas na neki avatar
Dozvoljena je slika rezolucije 80 x 80 zato je ispala lose.................... a ti ne smes da stavis svoju jer si ruzna ko dzak pasulja..................... i kad sam svrsio, svrsio sam ti na kevu.?:tvoja faca na slici..kao da su te slikali dok kenj.ash ili svrsavas...verovatno si se tako i slikao...drkas na neki avatar
..............................to je razlog sto si napisala ono?!Antea:znala san da ćeš se javit
Da, stvarao sam dete.................................................................... :xkrvolok:Citat:
Original postavio Dave
......................sta je smesno?!
Kako možeš tako reći jadnom uDavu, " voćko ", 'oćeš da se bucko ISKOMPLEKSIRA ??? :shock:
Faca mu je takva jer je u STVARALAČKOM GRČU, el ti nije jasno ???
!!!Dave:Da, stvarao sam dete..................od sebe samoga................................................. :mad:
Pusi ga, deformisani!krvolok:
sibirska:Koja je kombinacija najfatalnija od ponuđenih...