KOMPLEKSI :)

Па и није нешто посебно много висок, али зато има болесно велика стопала... 100% је сваки пут куповао број веће патике и онда су му гено расле...

Kompleksi na prodajuuuuu...kilo kompleksa 200 dindzi....NAVALI NARODE,JOS MALO PA NESTALOOOO! :oops: :oops: :oops:
Zima je moja sezona kompleksa...tad sam sva bela,mekana,tunjava,smrznuta,kijavicasta :-| ...ne podnosim se... :evil:
Leti sam sve suprotno... :-D
Zato ih prodajem sad,da mi ponestane do zime... :lol:

Electra:
Jaooo pa to je meni mnogo sladje&lepshe nego da imash ogromna stopala! :)
Mada, s druge strane, moja drugarica nosi 42 ali uopshte ne izgleda neprirodno, mislim, ona je visoka, i mada je zezaju dva druga da je BigFoot :mrgreen: njena stopala se ne istichu neshto...
Ja btw nosim 37-38 i nije mi jasno shto ti je tezhe nacji obucju? Meni se chini da vishe obucje ima za manje nego za vecje brojeve... :|

I kad smo kod obucje, nadjoh neki sladak par patkica-papuchica u Office-u i to na snizhenju :mrgreen: pa bih da ga poqpim ovih dana :p
ja nosim 36 i teze mi je da nadjem obutju, jer je 35-36 (shto meni odgovara) granica izmedju dechije obutje i obutje za odrasle...pa obichno nemaju te brojeve nekih modela...

Ja bas nemam komplekse...jedino to sto sam nakupila malo salceta na butinama...A malo pocinje i na stomaku(ne vezbam vise ni cucnjeve,ni trbusnjake...).Ali sad cu o5 poceti da vezbam,tako da ce sve da se vrati na svoje...

Back