Комплекси око физичког изгледа

Kutak za mlade.
Kompleksi zbog fizičkog izgleda.
Čudno bi bilo da postoji neko ko ih nije imao.
Samo što nas ima i previše koji nisu više za kutak za mlade , a komplekse još uvek imaju.

Tema:Nisam imala komplekse toliko zbog izgleda, više zbog nekih svojih osobina.
Zezanja i prozivanja u školskim danima nisam baš doživljavala, ali ja sam uvek imala vrlo uzak krug u kojem sam orbitirala,
Pa i nisam bila u nekom toku, niti me je zanimalo.

Izgled je samo spoljašnjost.Naše boje.
A boje izblede ili ih opere voda, kiša, vreme.
Mi , iznutra mi -mi ostajemo , tamo voda ne dopire
.I to je ono važno.Ko smo i šta smo.A ne kako nam stoje farmerke,
I da li nam je nos nepravilan.

Kutak za mlade.
Kompleksi zbog fizičkog izgleda.
Čudno bi bilo da postoji neko ko ih nije imao.
Samo što nas ima i previše koji nisu više za kutak za mlade , a komplekse još uvek imaju.

Tema:Nisam imala komplekse toliko zbog izgleda, više zbog nekih svojih osobina.
Zezanja i prozivanja u školskim danima nisam baš doživljavala, ali ja sam uvek imala vrlo uzak krug u kojem sam orbitirala,
Pa i nisam bila u nekom toku, niti me je zanimalo.

Izgled je samo spoljašnjost.Naše boje.
A boje izblede ili ih opere voda, kiša, vreme.
Mi , iznutra mi -mi ostajemo , tamo voda ne dopire
.I to je ono važno.Ko smo i šta smo.A ne kako nam stoje farmerke,
I da li nam je nos nepravilan.
Слажем се са сва 3 пасуса и на сва 3 ћу да се реплуцирам

Нажалост мало је стварно младих попут мене, @WhiteWarg100 , @Mimi95 @Ana_1998 , да не кажем да не знам никог још, ето, да је млађи од 1995. Али сви сте наравно добродошли, што кажеш, били сте млади и проживели сте тај део живота.

У средњој школи нажалост већини није било баш потаман. Ево, једино мимију, да ја знам

А што се тиче унутрашњег изгледа, поента је да те искзство изграђује и верујем да зе и оно чини лепшом изнутра

Ја сам имао комплекс око замуццкивања, огроман%!!!

samo jogurt jeste
Кисјела варевина је кисјело млеко

Научила си нову занимљивост. Једно велико ЈЕЈ за тебе!

Учимо архаичне сељачке изразе који се користе само у бањанима у ЦГ, и у Врбасу наравно🥴🥴

НЕ може човек знати када ће пасти.Тако и ово,свако на свој начин схвати шта је шта у животу.Зато живи овај живот како мислиш,само немој пуно скретати са пута.
Да наравно, али свако се некад запита колико је изглед заправо битан, и читав тај први моменат.

Мислио сам и мислим да је веома ружно коментарисати нечији физички изглед поготово уколико је то нешто урођено. То се не односи на јавне личности, њима то некако иде уз њихову "јавност".
Па да, управо то је и оно што нам буди комплекс

Ти можеш делом да утичеш на изглед тако што ћеш тренирати, бити здрав, одржавати линију... Али крив нос, асиметрију и очи које беже (као нпр што ја имам зрикаве очи" и тако те неке ствари не можеш средит , сем ако не одеш под нож

Реално, јако мало нас младих јесте стварно задовољно својим физичким изгледом, а постајемо тек задовољни онда када нам то престане бити толико важно.

Али многи то не схвате у младе дане, те буду врло незадовољни, а неретко развију офанзиван комплекс где ће да се својим лажним самопоуздањем замаскирају.

У средњој, свака другарица је толико себи била "најлепша", да су све себи биле мисице. Мало морген.

И ја сам прошао тај период, када сам свима говорио како мислим да сам прелеп, ко авион, ко манекен, само да их убедим у то у шта сам нисам веровао.

Сада себи изгледам океј, мада ми није битно. Леп сам дечко али наравно има лепших и ружнијих од мене и биће као и у свему. Најбитније је бар мени сад кад тражим девојку, друштво, шта год, каква је особа, да ли ми је лепо са њом... Изглед је само део који иде као шлаг на торту.
Иако сам изашао из пубертета,и даље сам оптерећен мојим физичким изгледом.За себе сматрам да сам много ружан.
Чак имам утисак да плашим неке људе својом појавом.

Иако сам изашао из пубертета,и даље сам оптерећен мојим физичким изгледом.За себе сматрам да сам много ружан.
Чак имам утисак да плашим неке људе својом појавом.
Е већ овом последњом реченицом мислим да си и сам себи доказао да претерујеш. Разумем те скроз јер се већина тако осећа. Али да плашиш људи својим изгледом, то је трип

Back