2ličan
Domaćin
- Poruka
- 3.592
..jesu...Optužuju Hercegovce da su im preuzeli Zagreb.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..jesu...Optužuju Hercegovce da su im preuzeli Zagreb.
Ne bih ja za ozbiljnu uzimala postove ljudi sa neta. Ja sam shvatila šta si htela reći, potvrdila da se to dešavalo, nevezano za vaspitanje dece i ponašanje dece, uopšteno. U temu naravno da može spadati i ponašanje dece kada se nađu u stuacijama da nisu u svom gradu a okruženi su negostoljubivošću domaćina.@Lagerta, evo tebe da pitam, ne kao moderatora nego sagovornika u vezi mog "slučaja", jer na @Alter_Ego_ vu nepristrasnost ne mogu da računam. Ona, pored očigledne pristrasnosti provincija-Beograd potiče i od pristrasnosti prema korisnici @Lule, per se, koju, prema njegovim (posredno iskazanim) stavovima ranije a i sad, "njegovi (forumski, provincijski)" je ok da zaebavaju, proganjaju, omalovažavaju. Pa i kad je bila devojčica od 14 godina i nije stigla da pusti jezik i zasluži da dobije šta je tražila, da je zezaju u grupi, iz perspektive tih godina "matori mangupi" od 17 godina (to je on izvukao, ja sam rekla - i ne samo oni) kao gošću, samu, koja ih nije provocirala.
Dakle pitam te, računajući i na tvoju pristrasnost, ali ne ovoliku, da li sam ja "pljuvala deću" time što sam iznela svoj slučaj gde i provincijalci umeju da budu bezobrazni prema Beograđanima.
I dali se slučaj ne važi, ne potpada pod temu, kad imaju 16, 17, 18 godina. Ako ne potpada, kao moderatora te molim da izbrišeš jer neću da "uvlačim nedužnu deću i njiove roditelje", kako kaže spomenuti Alter ego, u ovo.
Vi ste iz Hrvatske samo ljubomorni što su Hrvati iz BiH bolji i veći Hrvati od vas...jesu...
Problem nastaje kad dodjes u drugu sredinu i ponasas se kako si naucio a ne zelis da se uklopis u sredinu.Vi ste iz Hrvatske samo ljubomorni što su Hrvati iz BiH bolji i veći Hrvati od vas.
E drago mi je da nisam pljuvala dećuNe bih ja za ozbiljnu uzimala postove ljudi sa neta. Ja sam shvatila šta si htela reći, potvrdila da se to dešavalo, nevezano za vaspitanje dece i ponašanje dece, uopšteno. U temu naravno da može spadati i ponašanje dece kada se nađu u stuacijama da nisu u svom gradu a okruženi su negostoljubivošću domaćina.
... Tako je, a nekad su ti iz BiH bili Srbi. Kako život piše romane.Vi ste iz Hrvatske samo ljubomorni što su Hrvati iz BiH bolji i veći Hrvati od vas.
Hrvati iz Hrvatske su ljubomorni na uspjeh Hrvata iz BiH.Nema to veze s uklapanjem u sredinu.Rimac iz BiH je najuspešniji Hrvat.Problem nastaje kad dodjes u drugu sredinu i ponasas se kako si naucio a ne zelis da se uklopis u sredinu.
A tek ustaše... Nada i Dinko, Maks, Boban, Ljubo Miloš, Poglavnik...Hrvati iz Hrvatske su ljubomorni na uspjeh Hrvata iz BiH.Nema to veze s uklapanjem u sredinu.Rimac iz BiH je najuspešniji Hrvat.
Isto tako i sportaši.
Ovi iz Hrvatske su još u socijalističkom modusu.
Ovi iz Beograda su iz istog razloga ljubomorni na nas prečane.Okolina Beograda je dok nisu došli prečani bila pustopoljina.Sad su to čitava naselja,sa velikim kućama i sređenim okućnicama.... Tako je, a nekad su ti iz BiH bili Srbi. Kako život piše romane.
To ćeš da pardoniraš. Mi smo izbeglice, zašto bi to uzrokovalo nečiju ljubomoru?Ovi iz Beograda su iz istog razloga ljubomorni na nas prečane.Okolina Beograda je dok nisu došli prečani bila pustopoljina.Sad su to čitava naselja,sa velikim kućama i sređenim okućnicama.
Da im nije bilo Gojka Šuška,sad bi gledali Hrvatsku sa Sljemena.A tek ustaše... Nada i Dinko, Maks, Boban, Ljubo Miloš, Poglavnik...
A iz Hrvatske samo Francetić. Kvaternjak eskivirao upuštanje u borbena dejstva.![]()
Rimac vraški zgodan!Hrvati iz Hrvatske su ljubomorni na uspjeh Hrvata iz BiH.Nema to veze s uklapanjem u sredinu.Rimac iz BiH je najuspešniji Hrvat.
Isto tako i sportaši.
Ovi iz Hrvatske su još u socijalističkom modusu.
Ljubomorni su što ne živimo pod šatorom.To ćeš da pardoniraš. Mi smo izbeglice, zašto bi to uzrokovalo nečiju ljubomoru?
Ja sam zgodniji.Rimac vraški zgodan!
Što ti nisi takav?![]()
Isto kao i Šumadinci na vas izFosne...Vi ste iz Hrvatske samo ljubomorni što su Hrvati iz BiH bolji i veći Hrvati od vas.
Jedino što mogu da ostanu ljubomorni,ko i vi u Zagrebu.Isto kao i Šumadinci na vas izFosne...
Решење где је ако отац станује и иде у школу у Београду,тамо се запосли,ожени особу из унутрашњости,путује а онда ако му стигне отказ или оде у пензију почне да живи са женом и одраслом децом заједно а онда стално понавља "ово је вукојебина" или "ово је селендра"Na jednoj temi se pomenuo ovaj izraz pa me zaista interesuje koliko nas iz provincije ima komplekse vezane za "beograđane"?
Кад од Кнез Михајлове од кад је изграђена дођоше до овога.....I na šta se odnose ti kompleksi?
@Enigma Evo, Lapuša prešla na čisti hrvatski. Sad je njihova, izgubili smo je i vreme je da proljubomorišemo na Hrvate.Rimac vraški zgodan!
Što ti nisi takav?![]()
Од седамдесет пете године постоји та лаж да је Београд Елдорадо и испраним умовима смета свако ко није из неког дела Београда,такве треба заобићи.I dalje sam malo zbunjena jer jedino ovde se broje krvna zrnca, istražuju porekla, omalovažavaju se ljudi iz pojedinih delova Srbije, nejasno mi je čemu to i na osnovu čega se tako komentariše.
Где се налази решење не зна се,много је одвратно што је Београд умислио да јесте Америка и ево старо нестаје зида се ново,нико да спомене било шта.Neka lična frustracija?
Prvak si u zavađanju. Bolje bi bilo da si u zavođenju.@Enigma Evo, Lapuša prešla na čisti hrvatski. Sad je njihova, izgubili smo je i vreme je da proljubomorišemo na Hrvate.![]()
Ovo si napisao u zafrkanciji, ali si jako dobro napisao i opisao.A tek ustaše... Nada i Dinko, Maks, Boban, Ljubo Miloš, Poglavnik...
A iz Hrvatske samo Francetić. Kvaternjak eskivirao upuštanje u borbena dejstva.![]()