Kompjuter neće da se upali!!! - HITNO!!!

jankobre

Početnik
Poruka
22
Suočavam se sa problemom da ne mogu da upalim kompjuter. Kada ga startujem, oglasi se 2 puta (umesto normalnih 3), a monitor uopšte ne reaguje (kada je komp upaljen, svetli zelena lampica, ali sada ne). Isprobao sam monitor na drugom kompjuteru i radi normalno. Mislim da je problem do grafičke kartice, ali nisam siguran. Šta je uzrok i kako može da se popravi.

Hvala unapred.

P.S. Ako je važno, grafička je nVidia GeForce 8400GS.

Suočavam se sa problemom da ne mogu da upalim kompjuter. Kada ga startujem, oglasi se 2 puta (umesto normalnih 3), a monitor uopšte ne reaguje (kada je komp upaljen, svetli zelena lampica, ali sada ne). Isprobao sam monitor na drugom kompjuteru i radi normalno. Mislim da je problem do grafičke kartice, ali nisam siguran. Šta je uzrok i kako može da se popravi.

Hvala unapred.

P.S. Ako je važno, grafička je nVidia GeForce 8400GS.

A, bre Janko, može da bude više uzroka a na tebi je da sistemom eliminacije otklanjaš jedan po jedan.....Ram memorija, takođe ako je HDD crkao potpuno može da ne dozvoli palenje jer blokira bios i ne može bios da ga očita, može da bude i napojna...u krajnjem slučaju može da bude i matična ploča....Znači, ne može ti niko ovdje na ovaj virtuelni način pokvareno ti je to i zamijeni i računar će da pali....Vjeruješ li da se može desiti ako je neispravna tastatura računar neće upaliti....

Back