ok videcu. mada bi mogo da donesem i tebi kuciste posto vidim da si iz borce kao i ja
bolje da sam drzao jezik za zubima
da imam visak napajanje ne bi bio nikakav problem,al da ponovo otvaram kuciste nema sanse makar se sutra zapalilo,prosli put kad sam hteo da ucinim drugaru,polupao sam sebi staklo na stranici,ogrebao farbu i to sve u jednom potezu ,morao ponovo da menjam staklo,prefarbavam (naravno upropastio sjaj koji je bio) tako da me izasla skuplja dara nego mera.Kablovi napajanja su uvezani zip vezicama tako da laicki receno treba da raskantam celu masinu kako bih izvadio moje napajanje
da ne bude da lazem,ovo je moja bebica
veoma je tesko pomoci nekom ako nisi upucen sta onaj sa druge strane radi i koliko zna ono sto radi.
Prvo,zaboravi skajp,on ti nije dobar pokazatelj nicega,on zabaguje i na hardverski ispravnim masinama jer mu se tako hoce,pustanje filma ne bi smelo da predstavlja problem,ako tu sistem pada,uzrok su mozda drajveri,graficka,operativni sistem
Kazes da si reinstalirao zbog mogucih virusa,ako si ostavio drugu particiju ne formatiranu prilikom instalacije ponovo je sve zarazeno,kao da nista nisi uradio
Imas taj problem koji se javlja sa kablom i prenosom podataka,znaci nesto zeza i tu,nije mi jasno da se ne restaruje u cs-u ,znaci da ne bi trebalo da je pregrevanje procesora a ni graficka ,paljenje moze da zeza zbog rama (kazes da si istestirao i nije),napajanja (ima mali napon na 5v,al se opet ne treba osloniti na jedno ocitavanje iz pcwizarda,treba videti i drugi program,pod opterecenjem i bez,uzeti voltmetar u ruke,promeniti napajanje),sve ovo moze da bude i jer riknjava maticna
Sve u svemu,kao sto vidis imas jednog dobrog kandidata za servisera,a ja to na zalost mnogih nisam