Kompanjeros

• Začetnik teme Začetnik teme MvS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pustao ih je b92 dva puta,na stankomu i na trecem kanalu(koga vise nema)su pustali po jednom.mislim da ce ih pre pustiti na stankomu jer na b92 su ih pustali vec 2 puta i sada pustaju korak napred pa nemaju mesta za kompanjerose.stankom je naj realnija kombinacija.videcemo kako se dogovorimo.posetite neki sajt kompanjerosa
p0zzzz

cns | Kimi:
pustao ih je b92 dva puta,na stankomu i na trecem kanalu(koga vise nema)su pustali po jednom.mislim da ce ih pre pustiti na stankomu jer na b92 su ih pustali vec 2 puta i sada pustaju korak napred pa nemaju mesta za kompanjerose.stankom je naj realnija kombinacija.videcemo kako se dogovorimo.posetite neki sajt kompanjerosa
p0zzzz
E korak napred bi trebalo da se uskoro zavrsi pa mozda mozemo da cimamo b92 da ih pustaju u tom terminu 8)

bila, polovina nije htela da mi se otvori zbog ovog mog glupog i sporog interneta, u svakom slucaju hvala.
I da nasla sam ja jedan sajt www.davidjaner.galeon.com, ima bas dosta Martinovih slika :lol:

Prilozi

• martinbio.jpg
    martinbio.jpg
    18,5 KB · Pregleda: 10
pa ne znam koliko ima jos do kraja...jel zna neko koliko ima otprilike???
mi smo cimali kada je trebalo da pustaju drugi put kompanjerose na b92.
ako neko zna neka javi koliko ima jos do kraja epizoda korak napred..
p0zz

da li je poslednja epizoda kompanjerosa ono kad martin oce da skoci sa nekog tornja,crkve ili sta vec,tacnije epizoda kada je razjasnjeno ko je napao alfreda?to je poslednja sto sam gledao, a ne znam sta je bilo sa sesarom,jel se oporavio...

e pa ako je tako onda cemo da cimamo b92 posto ti ne mozas da ufatis stankom :wink:
danas cu da cimam ortaka koji radi na b92 da ga pitam jel ima sanse i kada otprilike da je repriziraju.
p0zzzz svima koliko vas ima

nema frksa,ali ja mislim da ce biti treba mi samo broj marketinga od b92 pa cemo da vidimo sta cemo dalje.
sto se tice fan kluba bice aktiviran za 2 nedelje tacnije pocetkom oktobra.
p0z svima koliko vas ima

zvao sam i b92 i rts i stankom,ali su mi rekli da im je isteklo pravo na emitovanje.znaci ne mogu da verujem...ako neko ima drugu kombinaciju da ih iscima ili neku drugu televiziju neka se javi.
u svakom slucaju p0z svima koliko vas ima

Donja Obala ZzK!
Zvezdara

Back