Kompanija Željka Mitrovića za proizvodnju dronova dobila dozvolu Ministarstva odbrane da proizvodi naoružanje

nijedan pohvalan komentar. nijedan.

inace nedodirljiv lik, opasno drma u gradu cujem da svi stoje mirno.

opasno sam ga mrzeo dok nisam skapirao pricu... nije bitno ko laje, ko sta prica jer vi ste prosta masa i ko vas ebe u prevodu crknite gladni

oni ce praviti milione, milijarde, dok vi glumite kosmicki intelekt na netu.

zezi, jedva cekam da se uooznamo covece ebes ove krstine indijance ima povucemo dve crte i da konstruisemo podmornicu na pedale covece to jos niko nije probao.

nijedan pohvalan komentar. nijedan.

inace nedodirljiv lik, opasno drma u gradu cujem da svi stoje mirno.

opasno sam ga mrzeo dok nisam skapirao pricu... nije bitno ko laje, ko sta prica jer vi ste prosta masa i ko vas ebe u prevodu crknite gladni

oni ce praviti milione, milijarde, dok vi glumite kosmicki intelekt na netu.

zezi, jedva cekam da se uooznamo covece ebes ove krstine indijance ima povucemo dve crte i da konstruisemo podmornicu na pedale covece to jos niko nije probao.

Са тим милирдама које он несумњиво има,могао би бар да изазове..бар краткорочни Удар на Табаковићку да нам умањи мало Цене животних трошкова,цене намирница и сл. које су само за 1 Месец скочиле преко 30%.
Ја се слажем,није он крив што Народ воли да гледа задруге и фарму---он је прокљувио фазон профита и на томе зарађује,
међутим,
да исти тај Народ ради за пристојне Личне Дохотке онда ни та популизација његових Емисија не би имала ту нзв. Популарност,сви би били запослени и не би се смарали глупостима
значи..

Они нас намерно изгладњују да би Ми гледали Фарму и Задруге,
јер ти од досаде не знаш шта да радиш,какав префињени Трик :D

Ma da, chim kazhesh neshto protiv zhutih odmah si sendvichar. Chinjenica je da zhuti nisu nishta ulagali u vosjku i rasformirali jedinice,
i sveli je na smejuriju… nisu ni ovi nishta bolji, ali klepetju nanulama u prazno :P
Pa ne, ali lupas jer je bukv Ponos pricao sta se desavalo, a on nije zuti vec zaista centar

Sve u skladu sa ekonomskim mogucnostima. Ne moze se ziveti na staroj slavi "vise vojnika nego kursuma"
Ma da, ovaj prolupao, obetjava neke milijarde, sa zhvalavim drzhavama sajmovima :P
Nek prvo reshi problem odlaska struchnog kadra iz vojske, odmah nakon shkolovanja...
Potom nek izgradi kanalizaciju, i izlechi tu decu koja se leche preko SMS-ova...

Ma da, ovaj prolupao, obetjava neke milijarde, sa zhvalavim drzhavama sajmovima :P
Nek prvo reshi problem odlaska struchnog kadra iz vojske, odmah nakon shkolovanja...
Potom nek izgradi kanalizaciju, i izlechi tu decu koja se leche preko SMS-ova...
E, ne smem nista da kazem, "muda" su mi nesto u procepu, ali kontamo se

Lako je tebi amjerickim curcem srpske gloginje mlatiti

Pa jeste, lako je, ne samo srpske gloginje nego i sve banditske gloginje mlatiti, jer ovde vlada Vojska americka, sa kraljevskim zakonima, i stampa se novac i daje narodu za privredu.
A kod vas to nije slucaj i onda se cudite kako ne ide. Pa nema Kraljevine! Nema perpera Cara Dusana, nema carske pravde.
NATO ste zupa.

Pa jeste, lako je, ne samo srpske gloginje nego i sve banditske gloginje mlatiti, jer ovde vlada Vojska americka, sa kraljevskim zakonima, i stampa se novac i daje narodu za privredu.
A kod vas to nije slucaj i onda se cudite kako ne ide. Pa nema Kraljevine! Nema perpera Cara Dusana, nema carske pravde.
NATO ste zupa.
Uh, da smo bar nato nego ni to nismo :( uzivaj, covece, tamo gde si i uvek imaj na umu da si ti uspeo. A mi smo propali. A to ti kaze zena koja je pravnica, koja je radila godinama za ovu drzavu. Ti si uspeo i moras da budes ponosan na to. Jer je najteze otici.

NATO ste zupa.
Kakva kraljevina, kad nemamo kralja… ne mozhe to na silu da se uvede, niti tje trenutni vlastodrshci predati tamo nekom vlast...
shto se vojske tiche, ne znam o chemu prichash? Poredish Srbiju i najjachu svetsku sillu… svashta...

Uh, da smo bar nato nego ni to nismo :( uzivaj, covece, tamo gde si i uvek imaj na umu da si ti uspeo. A mi smo propali. A to ti kaze zena koja je pravnica, koja je radila godinama za ovu drzavu. Ti si uspeo i moras da budes ponosan na to. Jer je najteze otici.

I ja tebi zavidim i ti moras biti ponosna. Svak ima svoju sudbu.
Ta Tadiceva izjava insinuira da je pao na insistiranju na vojsci i nezavisnosti protiv jaceg. Ko zna.
Meni treci metak lici na pogodak izbliza, sluzbe. Kad nekog hoces da ubijes ne gadjas ga sa sto metara nego izbliza.

Kakva kraljevina, kad nemamo kralja… ne mozhe to na silu da se uvede, niti tje trenutni vlastodrshci predati tamo nekom vlast...
shto se vojske tiche, ne znam o chemu prichash? Poredish Srbiju i najjachu svetsku sillu… svashta...

Ima Kralja, ali, draze vam je da je drzava politicka policijska a ne zemlja pravde. Draze vam je moliti za euro nego imati nepresusni izvor perpera carskih.

Ima Kralja, ali, draze vam je da je drzava politicka policijska a ne zemlja pravde. Draze vam je moliti za euro nego imati nepresusni izvor perpera carskih.
Kog kralja? Od 1941. kralj kaput… Srbi su izabrali Tita, koji je isto shto i kralj, samo sa vetjim ovlashtjenjima i apsolutnom vlashtju...
Od tada, ide sledetji apsolutista Miloshevitj, pa sada Vuthitj. Koliko vidim, pochevshi od kralja koji nas je upropastio, pa Tita,
koji nas je takodje upropastio, pa Miloshevitja koji nas je upropastio, i ovog zadnjeg koji nas upropashtava, mi nemamo
sretje sa apsolutnom vlashtju i apsolutistima. Ovde samo mozhe demokratija da uspe, bez apsolutista...

Kog kralja? Od 1941. kralj kaput… Srbi su izabrali Tita, koji je isto shto i kralj, samo sa vetjim ovlashtjenjima i apsolutnom vlashtju...
Od tada, ide sledetji apsolutista Miloshevitj, pa sada Vuthitj.

Netacno. Kralj nije politicar. Kraljevina su vojska i sud i nema politike, nema parlamenta u drzavi. Politika je drustvena a ne drzavna kategorija u Kraljevini.

Back